Najnovije vesti

HOĆETE DA SLIKATE MRTVE LJUDE, POĐITE ZA MNOM: Sećate se snimka iz BIH na kom čovek snima leš vozača i GROHOTOM SE SMEJE, pogledajte šta je nemački policajac uradio jednom takvom BEZDUŠNIKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

gde nestade ljudskosti

HOĆETE DA SLIKATE MRTVE LJUDE, POĐITE ZA MNOM: Sećate se snimka iz BIH na kom čovek snima leš vozača i GROHOTOM SE SMEJE, pogledajte šta je nemački policajac uradio jednom takvom BEZDUŠNIKU! (VIDEO)

Planeta

Na društvenim mrežama objavljen je snimak nemačkog policajca Stefana Fajfera, koji je svojom reakcijom postidio vozače na auto-putu. Posle teške saobraćajne nesreće neki vozači iz kolone izašli iz svojih vozila kako bi telefonime snimili događaj.

"Želite da vidite mrtve ljude. Dođite! Eno ga, tamo leži!  Želite da ga pogledate? Ako želite, možete da ga pozdravite. Ne želite!? Zašto onda fotografišete? Sad ćete da platite 128,5 evra zbog fotografisanja saobraćajne nesreće! Sram vas bilo!" besneo je policajac jednom vozaču.

 

"Hoćete da Vam oduzmem taj mobilni? Sklonite mobilni. Jeste li me razumeli" vikao je policajac vozaču kamiona, koji je sedio za volanom i pokušao da snimi nesreću.

Jednom  radoznalom mađarskom vozaču, koji se našao u blizini nesreće u kojoj je bilo poginulih, na snimku se policajac obratio sledećim rečima: "Pogledajte ga. Nema potrebe da ga fotografišete kad možete da ga vidite svojim očima. I on je iz Mađarske, iz vaše zemlje."

 

"Ovo je prilika da ljude suočimo sa njihovim ponašanjem. Dosad smo im samo naplaćivali 128,5 evra kaznu i pustili da idu svojim putem. Prilično sam siguran da to nije dovoljno kako bi naučili lekciju. Moraju da shvate šta zapravo rade. Smatramo da direktnom konfrontacijom sa situacijama kod njih izazivamo šok i stavljamo do znanja da ovo nije igra, nego gorka realnost", kazao je policajac.

 

"Želite li da pogledate šta se desilo? Ne? Onda nestanite odavde! Odmah", ovim rečima policajac završava kratak snimak o morbidnoj znatiželji na auto-putu. Fajferara je podržao i bavarski ministar unutrašnjih poslova Koakim Herman.

 

Kurir/Dojče vele

Foto printscreen Tweet

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...