ZNAO SAM DA ĆU JE UBITI: Stravični detalji ubistva Bosanke u Las Vegasu koju je muž izmasakrirao iz osvete tastu! (VIDEO)
Foto: printscreen

SVE ISPLANIRAO

ZNAO SAM DA ĆU JE UBITI: Stravični detalji ubistva Bosanke u Las Vegasu koju je muž izmasakrirao iz osvete tastu! (VIDEO)

Planeta -

Slobodan Miljuš (37) koji je nasmrt prebio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31), koja je iz Bosne i Hercegovine, u kući u Las Vegasu, ispričao je da je pre zločina otišao u prodavnicu i kupio bejzbol palicu, nož, samolepljivu traku i votku i "odmah znao da će je ubiti".

Policiji je na saslušanju rekao da je hteo da je planirao da ubije i sebe, ali to nije ipak nije uradio. Slobodan Miljuš (37), poreklom iz Like, uhapšen je u Las Vegasu zbog sumnje da je ubio suprugu u porodičnoj kući u kojoj su živjeli sa dva sina uzrasta od šest i 13 godina.

Policija mu je stavila lisice na ruke neposredno posle ubistva. Policija je došla na poziv Slobodanovog sina, a pronašli su ga kako leži u krevetu pored krvave žene.

"Kada je policija stigla nisam im ništa rekao", izjavio je Miljuš.

Međutim, na osnovu uvida u policijske izveštaje, tamošnji mediji preneli su šta je osumnjičeni ispričao detektivima na saslušanju. Ispostavilo se da je dečak došao kući posle škole i zatekao roditelje prekrivene krvlju na krevetu u spavaćoj sobi. Otac mu je onda dao 20 dolara i rekao mu da ide! Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske pumpe i odmah pozvao pomoć.

Miljuš je sačekao da dečaci odu u školu, a onda otišao u prodavnicu po - bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće. Poslije nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu.

Miljuš je u razgovoru sa novinarima priznao da je ubio suprugu i da se ne kaje.

"Nisam sretan zbog toga što se dogodilo, ali šta je tu je", rekao je i dodao da je ubio Zvjezdanu jer ga je navodno lagala i iz osvete njenom ocu.

"Od prvog trenutka kada sam uzeo bejzbol palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu. Lagala je da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njenom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znaće dobro na šta mislim i šta je uradio", ispričao je Miljuš.

"Volim svoju decu i nadam se da će biti dobro. Nadam se da će se dobro starati o njima", rekao je uhapšeni i dodao da mu je žao što je sin video krvavi prizor.

Kurir.rs/radio Sarajevo

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track