POSLALI PORUKU I IZDAHNULI: Usled misterioznog trovanja preminula dva dečaka! Četvoro dece, među kojima i beba, završili u bolnici!
Foto: Printscreen YT

TRAGEDIJA U šEFILDU

POSLALI PORUKU I IZDAHNULI: Usled misterioznog trovanja preminula dva dečaka! Četvoro dece, među kojima i beba, završili u bolnici!

Planeta -

Dva dečaka starosti 13 i 14 godina, preminuli su od posledica trovanja u petak, u porodičnoj kući u Šefildu u Engleskoj.

Dve devojčice, stare sedam meseci i tri godine, i dva mlađa dečaka od 10 i 11 godina danas su pušteni iz bolnice i van životne opasnosti su. Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima dece.

Majka je rekla prijateljima da deca nisu dobro i d asu bolesna. Detalji slučaja još nisu poznati, a samo pola sata pre smrti, dečaci su prijatelju poslali poruku.

"Nećemo danas doći u školu, jer smo bolesni", pisalo je u poruci, koju je britanskom listu San pokazala sestra prijatelja preminulih dečaka. Ubrzo nakon što su poslali poruku, policija iz Južnog Jorkšira dojurila je do porodične kuće u Šefildu gde su dečaci živeli.

Komšije su ispričali da su videli odmah po dolasku policije i hitne pomoći kako bolničari iznose decu na nosilima. Usput su panično pokušavali da ožive jednog od njih.

Kurir.rs/Sun

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track