SNIMAK KOJI JE UPLAŠIO CEO GRAD: Na mestu teške nesreće videli ozloglašenog kriminalca koji je umro pre 5 godina?! Ubrzo se saznala istina! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

misterija

SNIMAK KOJI JE UPLAŠIO CEO GRAD: Na mestu teške nesreće videli ozloglašenog kriminalca koji je umro pre 5 godina?! Ubrzo se saznala istina! (VIDEO)

Planeta -

Na mestu teške saobraćajne nesreće u Sočiju, građanima je za oko zapao jedan čovek.

Snimile su ga lokalne televizijske stanice, a kada je prilog emitovan, javnost se uzburkala.

Naime, muškarac je neverovatno podsećao na pokojnog člana ozloglašene bande Kuščev, Sergeja Capka. To je toliko uznemirilo pojedine građane da su se obratili tužilaštvu sa zahtevom da se ispita ovaj slučaj.

U žalbenom pismu tužiocu grada Sočija, Igoru Griaznovu, tražili se da nadležni organi identifikuju osobu koju su kamere snimile na mestu nesreće.

Ulje na vatru je dodao i jedan lokalni advokat koji je rekao da je moguće da neko lažira sopstvenu msrt, pogotovo ako je bio član moćne bande.

Capok
Capokfoto: Youtube/Printscreen

Prema pisanju ruskih medija, Sergej Capok je preminuo u pritvoru 2014. godine, dok je čekao izricanje kazne za nedela koja je počinio. Njegovo telo, bez znakova koji ukazuju na nasilnu smrt, pronađeno je jednog jutra zatvorskoj bolnici, gde je vođa organizovane kriminalne grupe Kuščev boravio zbog prethodno lošeg zdravstvenog stanja.

Obdukcijom je otkriveno da je Capok umro usled tromba koji je začepio plućnu arteriju. Identifikaciji je prisustvovao jedan od članova njegove porodice, a identitet preminulog potvrđen je i ispitivanjem otisaka prstiju.

Prema zvaničnoj verziji, Capok je kremiran, a lokacija njegovog groba nije poznata javnosti.

Muškarac koji podseća na ubicu
Muškarac koji podseća na ubicufoto: Youtube/Printscreen

Ipak, ubrzo se saznala istina i utvrđeno je da je čovek sa snimka Vitalij Nikoforov, rođeni Uzbekistanac, takođe dobro poznat organima reda. On se nalazi na federalnoj poternici zbog krađe. Tih dana boravio je u Sočiju, a kada je video nesreću, prišao je da pomogne povređenima. Još nije uhapšen.

Inače, zloglasna Capokova banda operisala je po selu Kuščevskaji od 1998. do 2010, a najviše se pamti masakr od 4. novembra 2010 godine. Čak 19 ljudi je ubijeno u jednom danu, a među njima je bilo 12 članova porodice lokalnog farmera, uključujući i četvoro dece.

Kurir.rs/Vesti.ru Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track