KEJT I VILIJAM ZAMALO ZGAZILI BAKICU: Starica (83) u kritičnom stanju posle sudara s kraljevskom pratnjom! (VIDEO)
Foto: AP, Printscreen Daily Mail

ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU!

KEJT I VILIJAM ZAMALO ZGAZILI BAKICU: Starica (83) u kritičnom stanju posle sudara s kraljevskom pratnjom! (VIDEO)

Planeta -

Ajrin Mejor (83) je hospitalizovana u kritičnom stanju, sa naprslom karlicom i niz drugih povreda, pošto je na nju naletelo motor iz pratnje princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su išli u Vindzor na svečanost vitezova Reda podvezice.

Nesreća se dogodila u ponedeljak u 12.50 u četvrti Ist Šin u Ričmondu, a svedoci kažu da je policajac na motoru iz pratnje prešao u suprotnu traku, piše Dejli mejl.

"Udario ju je svojim motorom i ona je pala na tlo. Policajac je bio očajan. Ali, bio je na pogrešnoj strani puta. Moglo je biti mnogo gore", rekao je jedan svedok za San.

Kejt i Vilijam nisu videli udes, kaže izvor u raljevskoj porodici, i prošli su Ričmondom u okviru standardne policijske procedure koja važi za kraljevski konvoj u slučaju nezgode.

Nesreću će istražiti Nezavisna kancelarija za ponašanje policije a Skotland Jard je sinoć saopštio da je starica hospitalizovana u kritičnom stanju. Još nije jasno da li je naprsnuće karlice i ostale povrede zadobila od udara motocikla ili od pada.

Mejorova je udovica posvećena dobrotvornom radu u lokalnoj crkvi. Njena ćerka kaže da je pretrpela mnogo povreda, ali da je trenutno u stabilnom stanju.

Portparol kraljevskog para rekao je da su “duboko zabrinuti i ožalošćeni” i da su u kontaktu sa porodicom žrtve. Poslali su i cveće, a Vilijam i Kejt su rekli da žele da posete staricu kad ona bude spremna.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: AP, Printscreen Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track