Najnovije vesti

TRAMP RAZVALIO! Izlečiću rak i sidu ako me opet izaberete za predsednika! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA

MAŠALA OBEĆANJE!

TRAMP RAZVALIO! Izlečiću rak i sidu ako me opet izaberete za predsednika! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Predsednik SAD Donald Tramp započeo je kampanju za sledeći predsednički mandat u Floridi obećavši naciji nešto što niko nije dosad.

 

"Pomerićemo granice medicine i izaći ćemo s lekovima za mnoge probleme i bolesti, uključujući kancer i druge, čemu se bližimo. Istrebićemo sidu u Americi za svagda, tome smo vrlo blizu. Postavićemo osnove za sletanje na Mars", kazao je Tramp na sat i po dugom mitingu u Centru "Amvej" u Orlandu. 

"Ovi izbori biće presuda o tome da li ćemo živeti u državi gde ljudi gube izbore, odbijaju da to priznaju i provode naredne dve godine pokušavajući da unište naš Ustav i pocepaju nam zemlju", poručio je on aludirajući na izveštaj Milerove komisije.

"Zajedno smo naterali pokvareni politički establišment da odstupi i vratili vlast narodu i za narod. Dok god držite ovaj tim na mestu, na dobrom smo putu. Naša budućnost nikada nije izgledala svetlija", poručio je američki predsednik i izazvao ovacije. Za Demokratsku stranku je rekao da "žele da unište našu zemlju kakvu poznajemo, ali to se neće dogoditi".

1 / 13 Foto: EPA

"Verujemo da bi naša zemlja trebala biti utočište za građane koji poštuju zakone, a ne za kriminalne strance", dodao je nazvavši demokrate radikalnom levičarskom mafijom koja bi u SAD donela socijalizam.

 

"Glas za bilo kog demokratu je glas za radikalni socijalizam i uništenje američkog sna", poručio je.

"Prošli smo najveći lov na veštice u političkoj istoriji. Sve je to bio ilegalni pokušaj poništenja rezultata izbora", dodao je Tramp.

 

Kurir.rs/Independent

Foto: AP

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...