ČUDO NEVIĐENO! VRATILA SE IZ MRTVIH: Bila je 27 MINUTA U RAJU, a kada je oživeli prvo je tražila papir i olovku i napisala šta je videla! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

oživljavali je 6 puta

ČUDO NEVIĐENO! VRATILA SE IZ MRTVIH: Bila je 27 MINUTA U RAJU, a kada je oživeli prvo je tražila papir i olovku i napisala šta je videla! (VIDEO)

Planeta -

Majka četvoro dece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta tvrdi kako je 'raj stvaran'. Kada su je vratili u život, prvo što je tražila bili su papir i olovka i ona je na njemu napisala "It's real" (Stvaran je).

Tina Hajns dobila je srčani udar pre nego što je krenula na planinarenje u Feniks u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brajanom u februaru.

Samo se srušila na pod, a onda došla svesti i opet pala u nesvest pre nego što su stigli bolničari. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a punih 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njena porodica.

Opisujući šta je tada videla rekla je da je bilo 'jako stvarno, boje su bile tako jarke'. Rekla je i kako je videla lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svetlom iznad glave.

Njenu nećaku Medi Džonson čitava priča toliko je dirnula da je istetovirala na ruku ono što je Tina napisala kada se vratila u život.

"Njena priča je toliko stvarna da bi bila šteta ne podeliti je. Meni je vratila poverenje u veru koja često prolazi nezapaženo", objavila je ona na Instagramu.

Kurir.rs/Metro

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track