RODITELJI IZ PAKLA! MAJKA KUVALA ŽIVE ŠTENCE DOK SU DECA GLEDALA: Tukla ćerku dok nije pobacila, a kada se druga pobunila, UNAKAZILA JE OD BATINA! (VIDEO)
Foto: San Juan County Sheriff's Office via AP

zlostavljanje

RODITELJI IZ PAKLA! MAJKA KUVALA ŽIVE ŠTENCE DOK SU DECA GLEDALA: Tukla ćerku dok nije pobacila, a kada se druga pobunila, UNAKAZILA JE OD BATINA! (VIDEO)

Planeta -

Marta Krouč i njen suprug Timoti iz Asteka, Novi Meksiko, uhapšeni su u ponedeljak nakon razgovora s njihovom decom koja žive u različitim državama.

Ona je optužena da je tukla neku od svoje petnaestoro dece i terala ih da gledaju dok je kuvala njihove žive štence, saopštile su u utorak vlasti te države.

Jedna od sedam ćerki ispričala je da je Marta nakon što su se oštenili „uzela štence i stavila ih u ogromnu posudu i kuvala ih, dok su sva deca gledala“.

Istog dana ona je upucala i psa devojčice.

Istražitelji su potrvdili da su neka deca bila van škole, da nisu dovoljno hranjena i da bi se porodica preselila da su policajci ili socijalni radnici počeli da njuškaju.

Jedna ćerka je izjavila da je majka prošlog meseca tukla plastičnom lopaticom za kuvanje nakon što je rekla da joj je dosta i da ona i njena braća ne mogu da se obrazuju.

Rekla je da se zlostavljanje toliko pogoršalo da su je dva njena starija braća i sestra odveli iz Novog Meksika u Arizonu da bi je zaštitili.

Druga ćerka, čije godine nisu otkrivene, rekla je da je zatrudnela sa 14 godina, a da ju je mama tukla dok nije imala pobačaj.

Još jedna ćerka je izjavila da je bila vezana “debelim lancem” tri godine kada je porodica živela na Aljasci, jer je njena mama mislila da je debela.

Jedan od osam sinova ispričao je da su ga roditelji "tukli, izboli i gazili".

(Kurir.rs/nypost.com/Foto: San Juan County Sheriff's Office via AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track