GOLORUK JE JURNUO NA  KRVAVE TERORISTE: Isplivao snimak nenaoružanog policajca kako blokira islamiste na Londonskom mostu! (VIDEO)
Foto: screenshot

svaka čast

GOLORUK JE JURNUO NA KRVAVE TERORISTE: Isplivao snimak nenaoružanog policajca kako blokira islamiste na Londonskom mostu! (VIDEO)

Planeta -

Jezivi snimci pokazuju trenutak kada su se nenaoružani policajci našli licem u lice sa trojicom krvavih terorista koji su nosili samoubilačke prsluke.

U strahu i konfuziji terorističkog napada na Londonski most juna 2017. godine, u kome je ubijeno 7 a ranjeno 48 ljudi, pozornik Bartek Čorzevski (36) trčao je prema Kuram Šazad Butu, Rašidu Redouaneu i Jusufu Zagbi dok su se kretali kroz Borou Market.

On i njegov kolega Sem Balfur došli su do kraja svoje smene, ali kada je došao poziv, okrenuli su se jedan drugome i rekli: "Da, moramo da pomognemo". Par je požurio na scenu naoružan samo pendrecima i lisicama.

Po dolasku mogli su da vide krvave noževe koji su bili zalepljeni na rukama terorista i nešto što je ličilo na samoubilačke prsluke preko njihovih grudi, ali Čorzevski je dotrčao na udaljenost od 2 metra od ubica u pokušaju da ih omete i spasi nevine živote.

Islamski fanatici su već pokosili nevine pešake na Londonskom mostu i izboli posetioce pijace pre nego što ih je policija saterala u ćošak.

Snimak je objavljen po završetku istrage, na kojoj je porota zaključila da su teroristi zakonito ubijeni od strane policije nakon što su 'ignorisali jasna upozorenja'.

Kurir.rs/daily mail

Foto: Screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track