Najnovije vesti

ČUVENI REDITELJ PITAO PUTINA DA BUDE KUM NJEGOVOJ ĆERKI! Ruski predsednik pitao da li će ona preći u pravoslavlje, a Stoun je zapanjio odgovorom! (VIDEO)
Foto: AP/Alexei Druzhinin

ORTACI

ČUVENI REDITELJ PITAO PUTINA DA BUDE KUM NJEGOVOJ ĆERKI! Ruski predsednik pitao da li će ona preći u pravoslavlje, a Stoun je zapanjio odgovorom! (VIDEO)

Planeta

NJUJORK - Čuveni američki reditelj Oliver Stoun zamolio je Vladimira Putina, predsednika Rusije, da bude kum njegovoj 22-godišnjoj ćerki Tari!

Neočekivana molba nije iznenađenje, imajući u vidu da Stoun i Putin imaju blizak odnos i da je on uradio vrlo zapažen intervju sa šefom Kremlja, kao i da je snimio dokumentarac "Otkrivanje Ukrajine", u kom otkriva nepoznate detalje o događajima na Majdanu.

 

foto: AP/Alexei Druzhinin


Američka kultura


Putin po pravoslavnom običaju nije odbio molbu, već je imao neočekivano pitanje za Stouna.


"Da li tvoja ćerka želi da pređe u pravoslavlje", upitao je Putin, na šta mu je reditelj uzvratio: "Nema problema, uradiće sve što je potrebno".

foto: EPA


Putin je potom reditelju poručio da pita ćerku da li želi da promeni veru.


Kako prenosi portal Dejli bist, Stoun se Putinu potom požalio na "američku kulturu" i sve izraženiji fokus u vezi s polnim identitetom, jer se ljudi sve više izjašnjavaju kao "transseksualci". Reditelj je podsetio na kontroverzni zakon usvojen u Rusiji 2013, koji zabranjuje "homoseksualnu propagandu" među maloletnicima, a za koji kritičari tvrde da je doprineo nasilju prema homoseksualcima.
 

foto: EPA

Transkripti intervjua obavljenog u junu postavljeni su na sajt Kremlja uoči premijere Stounovog dokumentarca o dešavanjima u Ukrajini koji su zemlju doveli na ivicu građanskog rata. Stoun, koji je poznat po razotkrivanju teorija zavere, u tom filmu osporava navode da Rusija stoji iza likvidacije učesnika protesta na Majdanu 2014. godine, kao i da su se vlasti u Ukrajini, a ne zvanična Moskva, mešale u američke predsedničke izbore 2016.


"Izgledaš vrlo depresivno, mnogo depresivnije nego kad smo se videli poslednji put. Vrlo sam zabrinut za tebe", rekao je Stoun Putinu u jednom trenutku.

 

foto: Profimedia
Buran život
SEKS, DROGA, ALKOHOL

 

Oliver Stoun je vodio buran život. Tri puta se ženio i ima troje dece. Uhapšen je 1999. zbog posedovanja droge i alkoholizma i sud mu je naložio da se podvrgne lečenju. Ponovo je zbog istih optužbi uhapšen 2005. i tada je platio 15.000 dolara kazne. Plejbojeva zečica Keri Stivens 2017. optužila ga je da ju je seksualno zlostavljao. Sebe smatra levičarem. Služio je vojni rok u Vijetnamu. Najpoznatiji filmovi su mu „Lice s ožiljkom“, „Vod“, Rođen 4. jula“, „Vol strit“...

foto: Ilustracija

Kurir.rs/Ekipa Kurira
Foto: AP/Alexei Druzhinin

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...