ĆERKA MONSTRUM: Mami odrubila glavu, pa je bacila ispred komšijskih vrata! Stravičan masakr u kuhinji gledao dečak (4)! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

HOROR

ĆERKA MONSTRUM: Mami odrubila glavu, pa je bacila ispred komšijskih vrata! Stravičan masakr u kuhinji gledao dečak (4)! (VIDEO)

Planeta -

Žena iz Australije koja je navodno odrubila glavu svojoj mami i bacila je na stazu ispred komšijinih vrata, optužena je za ubistvo i u bolnici će proceniti njeno stanje.

Naime, tvrdi se da je 25-godišnja Džesika Kamileri u subotu kasno uveče ubila svoju 57-godišnju majku Ritu u kuhinji u njihovoj kući u Sidneju, dok je Rita čuvala unuka, piše Miror.

Policija je potvrdila da je četvorogodišnjak svedočio užasnom prizoru i da je odveden u bolnicu sa povredom glave. U ovom gnusnom činu, Džesika je navodno upotrebila veći broj noževa kako bi ubila majku i odrubila joj glavu.

Policija je takođe izvestila da krvava scena izgledala nezamislivo grozno i da je Rita ubijena u kuhinji kuće u kojoj su obe žene živele.

Raskomadano telo policija je pronašla u kuhinji. Pojavivši se putem video linka na sudu, Džesika je rekla kako joj je potrebna lekarska pomoć, javlja ABC News.

"Ne mogu da pomeram prste zbog incidenta. Moje celo telo je u agoniji. Nisam u stanju da dođem u zatvor dok se ne očistim. Čak nisam mogla ni da se operem pod tušem da bih oprala svu krv".

Džesika je poslata u bolnicu Nepean na medicinsku procenu, nakon što je rekla sudiji da boluje od graničnog autizma, bipolarnog poremećaja i teskobe, prenosi net.hr.

Kurir.rs/Miror

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track