Najnovije vesti

SMRT IM JE BILA ZAŠTITNI ZNAK: Oproštajne poruke rešile misteriju leševa probodenih strelama! VEROVALI SU DA ĆE SE PONOVO RODITI I USPOSTAVITI NOVI POREDAK! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

jezivo

SMRT IM JE BILA ZAŠTITNI ZNAK: Oproštajne poruke rešile misteriju leševa probodenih strelama! VEROVALI SU DA ĆE SE PONOVO RODITI I USPOSTAVITI NOVI POREDAK! (VIDEO)

Planeta

Procureli novi detalji jezivog ubistva samostrelom u nemačkom gradu Pasau i dalje potresa javnost.

Da podsetimo u maju ove godine Farina C. (30), Kerstin E. (33) i Torsten V. (53) pronađeni su mrtvi u hotelskoj sobi. Farina je svoje žrtve prvo omamila kapima, a onda ih je probola strelama, a zatim izvršila samoubistvo. 

1 / 5 Foto: Screenshot

Najverojatnije se radi o sekti, a ubijeni su verovali da će se ponovo roditi.

Torsten je bio guru grupe, aon i Kerstin su strelama pogođeni su direktno u srce, a Torsten je pogođen sa dve strele i u glavu. U sobi su pronađene i dve oproštajne poruke.

 

"Verovali su da će se 'roditi' na drugom mestu i u drugom vremenu i da će uspostaviti novi svet i novi poredak", saopštilo je tužilaštvo.

 Smrt je igrala važnu ulogu u njihovom životu. Nosili su crnu odeću, a mrtvačka glava je centralni element amblema borilačkog kluba. Istražujući ovaj slučaj policija je istovremeno našla još dva tela i to u stanu u Vitingenu koji je pripadao Farini C.

 

U njemu su pronašli mrtvu još jednu ženu (35) koja je bila ljubavnica Farine C. i mrtvu devojku (19). Istraga je pokazala da su se one takođe izvršile samoubistvo trovanjem tabletama.

Sve žene je povezivao je Torsten V. (53) koji je sa njima bio u seksualnoj vezi. On je bio dominantan i manipulisao ženama. Predstavljao se i radio je kao psiholog, ali istražioci ne znaju da li bio školovan za to.

 

Torsten V. je ranije živio na imanju gde je imao jahački klub, a troje ubijenih koji su pronađeni u gostionici su često boravili u Austriji i išli su na srednjovjekovne festivale. U Austriji su i kupili samostrele, neposredno pre nego što su otišli u hotel u kom se desio zločin.

 

Kurir.rs/merkur.de

Foto printscreen krone.at

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...