PRINC ENDRU UHVAĆEN NA DELU U VILI MILIJARDERA PEDOFILA: Iz palate demantovali da je imao s*ks sa maloletnicom, a sada se pojavio snimak koji ga kompromituje! (VIDEO)
Foto: EPA

nije znao da ga snimaju

PRINC ENDRU UHVAĆEN NA DELU U VILI MILIJARDERA PEDOFILA: Iz palate demantovali da je imao s*ks sa maloletnicom, a sada se pojavio snimak koji ga kompromituje! (VIDEO)

Planeta -

Već nekoliko nedelja ne prestaju da se nižu novi detalji vezani za skandal oko milijardera Džefrija Epsajna. On se nedavno ubesio u zatvoru dok je čekao optužnicu zbog seksualne trgovine maloletnicama.

U ovu aferu su prema pisanju svetskih medija umešana i brojna zvučna imena, ali i jedan član britanske kraljevske porodice, princ Endru, sin kraljice Elizabete II.

Jedna od žrtava, Virdžinija Roberts, u javnost je iznela informacije da je imala seks sa princom i to u vreme kada je bila maloletna. Čak je isplivala i njihova zajednička fotografija iz tog vremena.

Od Epstajnovog samoubistva prošle nedelje, Bakingemska palata je ponovo negirala da je princ umešan u skandal na bilo koji način.

"Svaka sugestija o neprimerenosti sa maloletnicama je kategorički neistinita. Izričito se negira da je vojvoda od Jorka imao bilo kakav seksualni kontakt ili vezu sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprutnom je lažna i bez osnova", poručuju iz palate.

Dejli Mejl je sada objavi ekskluzivan snimak i fotografije koje još više kompromituju britanskog princa.

Naime, on je snimljen kako proviruje kroz drvena vrata jedne vile na Menhetnu dok se pozdravlja sa mladom brinetom koja je napuštala kuću od 69 miliona evra.

Na snimku se vidi i kako nakon pozdrava proverava da li je neko možda bio svedok ovog susreta. Prema pisanju Dejli Mejl, ovaj snimak dokazuje da je vojvoda od Jorka posećivao kuću osuđenog pedofila Džefrija Epstajna.

Snimci vojvode od Jorka, tadašnjeg specijalnog predstavnika Velike Britanije za međunarodnu trgovinu, snimljeni su manje od sat vremena nakon što je Epstajn iz iste vile izašao u društvu mlade plavuše.

Video je snimljen 6. decembra 2010. godine, kada je princ bio u poseti Epstajnovoj vili, koju su mnoge žrtve nazvale "kućom užasa".

Epstajn koji se prošlog vikenda ubio u zatvoru, bio je 2008. godine osuđen za seks sa detetom i nalazi se u registru seksualnih prestupnika.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja