AMERIKANAC OTEO ŽENU I NJENU BEBU, PA IH DRŽAO ZAROBLJENE MESEC DANA: Nad mladom majkom se brutalno iživljavao i terao je da mu bude seks robinja! (FOTO)
Foto: Shutter

jezivo

AMERIKANAC OTEO ŽENU I NJENU BEBU, PA IH DRŽAO ZAROBLJENE MESEC DANA: Nad mladom majkom se brutalno iživljavao i terao je da mu bude seks robinja! (FOTO)

Planeta -

Muškarac iz Severne Karoline je optužen da je devojku (24) i njenu bebu držao u svom domu u zarobljeništvu više od mesec dana. Mladu majku je prisiljavao da bude njegova seks robinja.

Džejms Brajan Peterson (54) je uhapšen prošle nedelje nakon što je 4. jula oteo devojku i njenu osmomesečnu bebu ispred njihove kuće.

Majka i beba su konačno spaseni 9. avgusta, kada je ona uspela da pozove policiju. Rekla im je da je Peterson drži protiv njene volje.

Policija je saopštila da je nesrećna žena bila primorana da bude seks robinja Petersonu. Pored toga što ju je seksualno zlostavljao, Peterson je navodno na njoj koristio elektrošoker i pretio joj je pištoljem.

Vlasti su izjavile da su žena i njeno dete sada na sigurnom.

Peterson je prvobitno optužen za napad na ženu, seksulano zlostavljanje i zlostavljanje uz pretnju pištoljem. Pušten je iz zatvora nakon što je platio kauciju od 20.000 dolara.

Policija je izvršila pretres njegoveg doma uz nalog i ponovo ga uhapsila. Sada je otpužen za trgovinu ljudima, otmicu, prisilno ropstvo, seksualno ropstvo i zlostavljanje. Sada mu je određena kaucija od 2 miliona dolara.

Istraga o ovom slučaju je još uvek u toku.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja