SEKSUALNI PREDATOR IMAO POSEBAN TRETMAN KADA JE ROBIJAO PRE 10 GODINA: Epstajn je kupio 2 para ženskih gaćica, ćeliju je napuštao kada je hteo i vozio se autom! (VIDEO)
Foto: EPA

uživao u zatvoru

SEKSUALNI PREDATOR IMAO POSEBAN TRETMAN KADA JE ROBIJAO PRE 10 GODINA: Epstajn je kupio 2 para ženskih gaćica, ćeliju je napuštao kada je hteo i vozio se autom! (VIDEO)

Planeta -

Izveštaj šerifa okruga Palm Bič otkrilo je da je preminuli seksualni predator Džefri Epstajn (66) kupio dva para malih ženskih gaćica dok je služio kaznu u zatvoru.

Majami Herald došao je u posed zapisa koji su pokazali šta je sve Epstan kupovao dok je 13 meseci proveo u floridskom zatvoru.

Prema zapisniku, Epstajn je između 30. juna 2008. do 22. jula 2009. potrošio 2.000 američkih dolara na 800 šoljica kafe, sedam boca šampona i 22 zubne paste i stotine skupih slanih grickalica i čokoladica.

Takođe je kupio dva para ženskih gaćica veličine 5. Nepoznato je zašto je Epstajn kupio ženske gaćice pošto je veličina premala da ih sam obuče, no još je veća misterija kako su mu zatvorski službenici dopustili da kupi ženski donji veš, s obzirom na optužbe zbog kojih je bio u zatvoru.

Sve upućuje na to da je Epstajn u zatvoru bio pod posebnim tretmanom i da je čak i uživao dok je bio u njemu.

Prema zapisima, Epstajnu je bilo dopušteno da napusti svoju ćeliju i putuje automobilom, kad je god to poželeo.

Podsetimo, multimilioner i osuđeni seksualni prestupnik koji je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, pronađen je mrtav u njujorškom zatvoru u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Smrt osramoćenog milijardera juče je ipak i zvanično proglašeno samoubistvo vešanjem.

Povrede su ranije upućivale na to da se obesio ili je zadavljen jer su rezultati obdukcije pokazivali da mu je slomljeno nekoliko vratnih kostiju.

Glavni državni tužilac Vilijam Bar zatražio je u utorak ostavku nadzornika saveznog zatvora i osudio "ozbiljne nepravilnosti" u zatvoru.

Mediji su pisali kako stražari nisu dovoljno često proveravali Epstajna te da su ga ostavili samog na tri sata, a sada je i zvanično pokrenuta istraga oko njegove smrti.

Epstajnu su nekada prijatelji bili predsednik Donald Tramp i bivši predsednik Bil Klinton.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja