CIMER MILIJARDERA PEDOFILA PREVIŠE ZNA: Nikolas Tartaljone je Epstajna jednom spasao od smrti, a sada mu prete zatvorski čuvari (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

traži premeštaj

CIMER MILIJARDERA PEDOFILA PREVIŠE ZNA: Nikolas Tartaljone je Epstajna jednom spasao od smrti, a sada mu prete zatvorski čuvari (VIDEO)

Planeta -

Bivši cimer Džefrija Epstajna tvrdi da su ga zatvorski čuvari upozorili da se "umukne" nakon samoubistva milionera pedofila - a sada se ne oseća sigurno.

Nikolas Tartaljone, bivši policajac optužen za četvorostruko ubistvo, želi da bude premešten iz zatvora zbog "zabrinjavajućih" komentara koje su mu navodno dali stražari, izjavio je njegov advokat Brus Barket u pismu saveznom sudiji, podnesenom u utorak.

Policajci su navodno rekli Tartaljoneu da bi on i njegov advokat trebalo da "ućute", "prestanu da razgovaraju" i "prestanu da se žale", navodi se u pismu.

"Jasna poruka koju je Tartaljone dobio je da će, ukoliko prenese informacije o objektu ili o nedavnom samoubistvu, postojati cena koju treba platiti", navodi se u Barketovom pismu.

"Čuvaru znaju da on ima informacije koje mogu biti veoma štetne za ljude koji su sada optuženi zbog nemara", navodi se u pismu.

Tartagljone je spasao Epstajna koji je pokušao da se ubije početkom jula, a milijarder pedofil je sebi oduzeo život 10. avgusta.

Kurir.rs/News Republic

Foto: YT Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track