OVAKO JE SEKSI HRVATICA OJADILA MNOGE LOKALE U SIDNEJU: Za sebe kaže da je ponosna majka, preduzetnica i lovac na talente, a sada je isplivao snimak njene pljačke! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/Nine News Sydney ‏

sama se branila na sudu

OVAKO JE SEKSI HRVATICA OJADILA MNOGE LOKALE U SIDNEJU: Za sebe kaže da je ponosna majka, preduzetnica i lovac na talente, a sada je isplivao snimak njene pljačke! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Australijanka Monik Agostino (23) i Instagram model hrvatskih korena, u utorak se sama branila pred sudom u Sidneju gde je optužena za seriju pljački. Odbili su joj zahtev za jemstvo. Nakon što su svetski mediji preneli vest da je uhapšena, na društvenim mrežama se pojavio snimak jedne od njenih pljački.

Na snimku sa sigurnosnih kamera, koji je objavio 9 njuz Sidnej se može videti kako provaljuje u jedan lokal, obučena u crne pantalone i jaknu, sa kačketom i maskom preko lica.

Sud joj je u utorak odbio mogućnost jemstva, a tereti je za 'dve provale i krađu imovine vrednosti manje od 60 hiljada australijskih dolara', kao i za 'provalu u firmu kako bi ukrala vrednost manju od 60 hiljada australijskih dolara' i 'nepošteno pribavljanje imovine obmanom'.

foto: Printscreen, Facebook

Agostino je pred sudom rekla da se ne oseća krivom. Prošle godine australijska policija u Sidneju zaustavila je Micubiši Lancer, za čijim je volanom sedela Monik Agostino. Policajcu u redovnoj kontroli saobraćaja za oko je zapalo dleto koje se nalazilo u automobilu, kao i tri mobilna telefona, od kojih je na jednom pisalo "Vlasništvo firme Linfoks", piše australijski 9News.

Nakon što ju je privela, policija je sprovela istragu i na osnovu nje Monik Agostino optužena je za nekoliko pljački.

Bila bi to još jedna klasična priča o 'sitnoj' pljačkašici, da se na kraju nije ispostavilo da je Monik Agostino Instagram model koju na toj društvenoj mreži prati gotovo osam hiljada ljudi.

U opisu profila predstavila se kao "ponosna majka", "Hrvatica / Australijanka", kao i "lovac na talente" i "preduzetnica".

Kurir.rs/24sata.hr/9news.com.au

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja