SEKS MU JE NAJVAŽNIJI: Usred Epstajnove pedofilske afere, oglasio se i blizak prijatelj britanskog princa! Tvrdi da je Endru imao preko 1.000 ljubavnica! (VIDEO)
Foto: EPA/David Mariuz

raskalašan život

SEKS MU JE NAJVAŽNIJI: Usred Epstajnove pedofilske afere, oglasio se i blizak prijatelj britanskog princa! Tvrdi da je Endru imao preko 1.000 ljubavnica! (VIDEO)

Planeta -

Britanski princ Endru se sada suočava sa tvrdnjama da je imao preko 1.000 ljubavnica, prenosi Dejli Mejl. Ovi navodi su izneti u javnost nakon samoubistva milijardera pedofila Džefrija Epstajna.

Prema pisanju britanskog San-a, njegovi bliski prijatelji kažu da je seks "velika stvar" u njegovom životu, ali insistiraju na tome da njega nikada nisu zanimale mlade devojke.

Vojvoda od Jorka se poslednjih nekoliko nedelja suočava sa brojnim optužbama da je imao bliske veze sa Epstajnom, a pojavile su se i fotografije koje mu ne idu na ruku.

Na jednoj se nalazi on u društvu Virdžinije Roberts (17) koja je istakla da je bila prinuđena da ima seks sa princem. Bakingemska palata i sam princ su negirali ove optužbe.

Međutim, njegovi prijatelji ga brane i insistiraju na tome da nikada nije imao seks sa tinejdžerkama.

Izvor ističe da je princ oduvek bio plejboj i da je takav način života usklađivao sa kraljevskim dužnostima i obavezama prema porodici.

Njegova želja za novim vezama je i glavni razlog zašto se nije ponovo oženio svojom bivšom suprugom, iako su i dalje bliski.

"Ne pije, ne puši, ne koristi drogu, ali je seks važna stvar u njegovom životu", rekao je jedan prijatelj, piše Dejli Mejl.

"Putovao je svuda po svetu kao ambasador za trgovinu i obavljajući kraljevske dužnosti uvek je imao pristup lepim ženama i to je u potpunosti koristio", dodao je on.

Prema pisanju britanskih medija, princ Endru je upoznao Epstajna 1990-tih i ostao je prijatelj sa njim čak i kada je Epstajn odležao kaznu od 13 meseci za seks sa maloletnim devojkama.

Blizak prijatelj britanskog princa ističe da je Endru imao veze sa preko 1.000 žena i da ga ne zanimaju tinejdžerke. Ističe da mnoge lepe žene smatraju princa privlačnim.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja