TRAMP UMALO KAO DAČIĆ: Grom ciljao ravno u predsednički avion, promašio ga za dlaku! (FOTO)
Foto: AP/Evan Vucci, Printscreen Twitter/realDonaldTrump

severna karolina

TRAMP UMALO KAO DAČIĆ: Grom ciljao ravno u predsednički avion, promašio ga za dlaku! (FOTO)

Planeta -

Predsednik Amerike Donald Tramp okačio je na društvenim mrežama dramatičnu sliku munje koja tuče pravo u predsednički avion, što ga je prisililo da odustane od planiranog obilaska područja koje je uništio uragan Dorijan.

Fotografija je nastala na aerodromu Marin Korps u Severnoj Karolini. Na njoj se vidi čuvena predsednička letelica Er Fors 1, a iz tmurnog neba munja potpuno vertikalno udara tik iza aviona.

Prvobitno je bilo planirano da Tramp helikopterom obiđe područje pogođeno uraganom Dorijan, ali se nakon ovog incidenta odustalo od te ideje, te je predsedniku u avionu predstavljen izveštaj o stradalima, povređenima i nastaloj šteti.

foto: Twitter / realDonaldTrump

Grom je udario neposredno nakon Trampovog sletanja, a fotografija je snimljena sa mesta na kojem su ga novinarili čekali.

Inače, pre samo nedelju dana šef srpske diplomatije Ivica Dačić doživeo je još neprijatniju situaciju kada je iznad Ljubljane grom udario u avion kojim je leteo na Bled.

Tada se, kako je Dačić opisao za Kurir, čula eksplozija i video bljesak, nakon čega je pilot spustio letelicu na najbliži aerodrom.

Kurir.rs

Foto: Twitter / realDonaldTrump

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track