HOROR! BAKU UBILI KUĆNI LJUBIMCI: Ostala sa kučićima u kući, a oni je grizli dok nije umrla
Foto: Profimedia

strašno

HOROR! BAKU UBILI KUĆNI LJUBIMCI: Ostala sa kučićima u kući, a oni je grizli dok nije umrla

Planeta -

Arlin Rena (67) umrla je nakon što su je njeni psi izujedali na smrt u njenom domu u Njujorku.

Nju je u nesvesnom stanju pronašao njen suprug Džo oko 16 časova, saopštila je policija. Nesrećna žena je preminula u kući gde je doživela napad.

Džon Tejlor, bivši Renin suprug, objavio je da je njegova "srednjoškolska draga" umrla "slučajno kod kuće" na 31. rođendan njihove ćerke Džilijan.

Policijska istraga otkrila je da su joj rane nastale od ugriza, a istražuje se da li je napad počinio jedan ili oba njena ljubimca.

U vreme napada niko drugi nije bio kod kuće u Plejanskoj dolini, saopštila je policija. Psi su odvedeni iz kuće, a o njihovoj sudbini odlučiće sudija.

Tejlor je svoju bivšu suprugu, sa kojom je bio u braku 21 godinu, opisao kao "najslađu, najnežniju, darovitu i divnu ženu" u jučerašnjem postu na Fejsbuku.

Napisao je: "Moje srce i moja porodica su slomljeni zbog iznenadne, neočekivane i tragične smrti moje drage srednjoškolke, moje prve žene, majke našeg troje dece, bake naše Eli".

"Ljudi poput Arlin nikada se ne mogu zameniti, oni mogu samo da žive u našim srcima zauvek, i svi bismo trebali da učimo iz njihovog primera da budemo bolji ljudi, da pokušamo da budemo sličniji njima", napisao je on.

(Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja