SVET U ŠOKU! AMERIČKA MORNARICA POTVRDILA: 3 snimka NLO koje su napravili američki piloti su AUTENTIČNA! Pogledajte šta su snimili! (VIDEO)
NLO ispred pilota F-18... Detalj s jednog video-snimka, Foto: Screenshot

Misterija

SVET U ŠOKU! AMERIČKA MORNARICA POTVRDILA: 3 snimka NLO koje su napravili američki piloti su AUTENTIČNA! Pogledajte šta su snimili! (VIDEO)

Planeta -

NJUJORK - Američka mornarica je potvrdila autentičnost video-snimaka koje su napravili njeni piloti, a koji se odnose na susrete s nepoznatim letećim objektima (NLO).

Ove snimke, napravljene 2004. i 2015, objavio je Njujork tajms 2017.

Mornarica SAD tvrdi da se na snimcima vide „neobjašnjivi vazdušni fenomeni“, uz napomenu da nije trebalo da ikad budu objavljeni u javnosti. Snimci, koji su i danas dostupni na Jutjubu, pokrenuli su novu lavinu teorija zavere o postojanju vanzemaljaca. Oni su nazvani „FLIR 1“, „Gimbal“, i „GoFast“. Na njima se prikazuju dve situacije u kojima su se piloti mornarice SAD susreli s nepoznatim letećim objektima.

Jedan od njih snimljen je 2015. iznad istočne obale SAD. Snimio ga je pilot aviona tipa F-18. Druga dva su snimljena 2004. nad Pacifikom, nedaleko od obale Kalifornije. Na njima se čuju i piloti, takođe aviona tipa F-18, kako raspravljaju o nepoznatim objektima.

Džozef Grejdišer, portparol mornarice, za portal Blek volt rekao je da je armija „objekte u tim snimcima označila kao neidentifikovani vazdušni fenomen“. Pentagon priznaje da ove objekte ne može da identifikuje, kao ni da objasni njihovu pojavu.

Nadležni tvrde da snimke nije trebalo puštati u javnost. Pentagon je u junu senatore obavestio o snimcima NLO, a predsednik SAD Donald Tramp je u jednom intervjuu 16. juna potvrdio da je obavešten o ovim događajima, kao i da sumnja da se radi o vanzemaljcima.

Kurir.rs/ Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja