PROGOVORILA EPSTAJNOVA SEKS-ROBINJA: Princ Endru je znao da sam maloletna kad me iskoristio! OVO SU DETALJI SUSRETA (VIDEO)
Foto: Screenshot

bizarno

PROGOVORILA EPSTAJNOVA SEKS-ROBINJA: Princ Endru je znao da sam maloletna kad me iskoristio! OVO SU DETALJI SUSRETA (VIDEO)

Planeta -

Žrtva milijardera pedofila Džefrija Epstajna Virdžinija Roberts tvrdila je da je imala seks sa princom Endruom kada joj je bilo 17 nakon što su joj dali vodku u noćnom klubu.

U svom prvom TV intervjuu, sada 35-godišnjakinja je tvrdila da ju je 2001. jednog jutra probudio Žislan Makvel - koji joj je navodno rekao "danas ćete se sresti s princem".

"U tom trenutku nisam znala da ću postati žrtva princa", dodala je ona.

Roberts je tvrdila da je satima kasnije princ Endrju navodno davao alkohol na mestu zvanom Club Tramp.

U klubu je rekla da je princ navodno "prebacio ruke preko njenog tela".

"Princ Endru mi je dao alkohol, bilo je to u VIP delu, prilično sam sigurna da je bila votka".

"Govorio mi je slatke reči u uvo i ljubio me u vrat."

Princ je navodno više puta negirao njene optužbe, nazivajući ih "lažnim".

U razgovoru za NBC Njuz, Robertsova je tvrdila da joj je Makvel rekao kad su napustili klub "Želim da učinite za njega ono što vi radite za Epstajna".

Robertsova tada tvrdi da je imala seks sa princom kada su se vratili u kuću.

"Počeo je da mi liže nožne prste, između mojih nožnih prstiju, lukova mojih stopala. A onda smo ušli u spavaću sobu i on je nastavio da me ljubi, da tako kažem."

U prethodnim izveštajima o sudskim dokumentima, rekla je da su se ona i princ Endrju upustili u predigru u kadi, a zatim imali seks u spavaćoj sobi, prenosi Dejli Mejl.

U memoarskom rukopisu o njenim navodnim odnosima s princom Roberts opisuje kupovinu sa Žislanom ujutro kada je prvi put upoznala princa.

Takođe opisuje da je princ Endru navodno stigao u londonsku kuću Žislana.

"neko je pokuvcao na vrata nešto iza šest sati uveče. Žislan je pozdravio njega i čuvara koji će čekati njegov povratak u automobilu.

"Vodio ga je niz hodnik do mesta gde smo sedeli Džefri i ja. Oboje smo ustali i Džefri je odmahnuo rukom, dok me je Žislan nastavio da predstavlja i pošto sam je naučio prema engleskom običaju, oboje smo se poljubili u obraz."

Robertsova je rekla da su tada igrali igru nagađanja o njenim godinama, tvrdeći da je princ tačno pogodio da ima 17.

Kurir.rs/Miror

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja