RODITELJI MONSTRUMI SU POSLEDNJI PUT ZLOSTAVLJALI ANTONA (8): Mali Ukrajinac se utišao posle krvničkih batina, a onda je zatrčao ka prozoru
Foto: EPA / Stepan Franko

tuga

RODITELJI MONSTRUMI SU POSLEDNJI PUT ZLOSTAVLJALI ANTONA (8): Mali Ukrajinac se utišao posle krvničkih batina, a onda je zatrčao ka prozoru

Planeta -

Dečak (8) sa juga Ukrajine ubio se skokom sa osmog sprata nakon što su ga roditelji, navodno, godinama maltretirali. Anton je, kako pišu strani mediji, skočio čim se vratio kući iz škole.

Komšinica na spratu ispod seća se da je čula kako mu majka i otac cepaju odeću i tuku ga. Usledila je tišina, pa zatim zvuk deteta kako trči.

"Prošlo je nekoliko sekundi i onda je usledio jeziv tup udarac kada je telo udarilo u zemlju. Pogledala sam kroz prozor kuhinje i videla dečaka kako leži ispod. Onda sam pozvala policiju i Hitnu pomoć", prepričava žena, svedok tragedije.

Mali Anton imao je višestruke prelome lobanje, a lekari su mogli samo da proglase smrt.

"Video sam porodicu kako se penje u stan. Deset minuta kasnije dečak je ležao na zemlji, a roditelji su trčali niz stepenice", kaže još jedan od komšija.

Roditelji su priznali da su tukli sina “kad god se ne bi ponašao kako treba” i protiv njih je pokrenuta istraga.

Njegova učiteljica kaže da je počeo da zaostaje u školi i da je morao da ponavlja prvi razred. Dodaje da se, po njenom mišljenju, roditelji uopšte nisu interesovali za Antona. Školski psiholog kaže da je dolazio nekoliko puta, ali da nije mogla ni da pretpostavi da će se ubiti.

Kurir.rs/Miror

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track