MAJKA DO SMRTI DROGIRALA ROĐENU BEBICU: Ćerkici (1) mazala heroin na desni da LAKŠE ZASPI i otkrila još veći užas! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/News Center Maine

MAJKA IZ PAKLA

MAJKA DO SMRTI DROGIRALA ROĐENU BEBICU: Ćerkici (1) mazala heroin na desni da LAKŠE ZASPI i otkrila još veći užas! (VIDEO)

Planeta -

Kimbrli Neligan (33) iz američke savezne države Mejn uhapšenja je zbog sumnje da je ubila svoju jednogodišnju ćerkicu tako što joj je mazala heroinom desni da lakše zaspi!

Neliganova je najmanje 15 puta tokom dva meseca utrljavala drogu bebici u desni dok malena nije umrla 10. novembra 2018. godine.

Uhapšena je tek u utorak, skoro godinu dana posle bebine smrti, a kad su je izveli pred sud i kad je videla da su tu mediji, pokazala je kamerama srednji prst!

Obdukcija bebe pokazala je da ona jeste umrla od prevelike doze fentanila, leka protiv bolova koji stručnjaci kažu da je 100 puta jači od morfijuma, a 50 puta od heroina. Ilegalno se često meša s heroinom kako bi povećao euforični efekt kod korisnika.

Neliganova je negirala da je davala bebi heroin na prvom ispitivanju, ali pod upornim ispitivanjem detektiva slomila se i priznala da jeste. Još se i bunila zašto je napadaju kad je isto radila i starijoj deci i ništa im nije bilo!

Njen suprug je svedočio da je video da nešto utrljava bebi na desni da lakše zaspi, ali da mu na kraj pameti nije bilo da bi to mogao da bude heroin.

Protiv Neliganove mogle bi da budu podignute optužnice za krivična dela ugrožavanje deteta i posedovanje droge, ali mediji navode da će biti tu i težih dela kad se istraga završi.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track