7 GODINA JE PREŽIVLJAVALA PAKAO: Ispovest žene koju je od 11. godine silovalo više od 500 muškaraca! Mislila sam da samo smrt može da me spase!
Foto: Profimedia

jezivo

7 GODINA JE PREŽIVLJAVALA PAKAO: Ispovest žene koju je od 11. godine silovalo više od 500 muškaraca! Mislila sam da samo smrt može da me spase!

Planeta -

Žena, koju je policija u Velikoj Britaniji bezbroj puta hapsila zbog prostitucije, progovorila je o svemu što je preživela tokom perioda od sedam godina. "Dženifer", kako je nazivaju mediji, danas je u svojim četrdesetim godinama, a u prošlosti je više puta hapšena zbog prostitucije. Do 19. godine je osuđena čak 52 puta.

Ona je otkrila da je bila žrtva bande u Telfordu (engleska grofovija Šropšir), koja se nalazila u središtu najgoreg skandala seksualnog zlostavljanja dece u britanskoj istoriji. Prema pisanju lokalnih medija, više od 500 muškaraca je silovalo od njene 11 godine.

Dženifer je imala 11 godina kada se prvi put suočila sa silovateljem, starijim rođakom momka s kojim se zabavljala. Oni su je posle toga prepustili svojim prijateljima, koji su je grupno silovali, ispričala je za Sandej miror uoči javne istrage.

"Dženifer" je bila jedna od mnogih devojčica koje je banda drogirala, tukla i silovala osamdesetih godina. Ona kaže da ju je svake noći silovalo deset muškaraca.

"Mislila sam da samo smrt može da me spase, jer sam bila u policiji i nisu hteli da mi pomognu. Život mi je bio pakao, osećala sam se tako napušteno", kaže ona.

Kad se sa 14. godina vratila u školu, rekli su joj da je previše propustila da bi mogla da nastavi školovanje. Pošto se niko nije ozbiljno pozabavio razlozima njenog izostajanja, zlostavljanje se nastavilo. Stariji muškarac ju je vodao po Britaniji i podvodio je nepoznatim muškarcima.

"Zaključavao me je u stanu sa gvozdenim rešetkama, ponekad tri-četiri dana. Čula sam da policija misli da sam oteta, ali ništa nisu preduzeli", ispričala je Dženifer u svojoj ispovesti.

foto: EPA

Njen tamničar je na kraju uhapšen, ali je ubrzo ponovo pušten, pa je došao u njen stan i pretio joj oružjem.

Od sudskog postupka protiv njega navodno se odustalo zato što policija nije mogla da identifikuje silovatelje, a sada je policija Zapadnog Midlendsa odlučila da razmotri sve nove dokaze i ispita ih.

"Pozivamo sve koji bilo šta znaju o tom zlostavljanju da se jave Nezavisnoj komisiji za istragu o seksualnom zlostavljanju u Telfordu", saopštili su.

Kurir.rs/Metro

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja