U KOKPITU RADILE PESNICE I ŠAMARI: Pilot i stjuardesa rešili da raskinu, ali nije sve prošlo kako treba (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

bruka

U KOKPITU RADILE PESNICE I ŠAMARI: Pilot i stjuardesa rešili da raskinu, ali nije sve prošlo kako treba (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Tuča pilota i stujardese američkog avio-prevoznika, inače bivši ljubavnici snimljeni su kako se tuku u avionu.

Šokantne snimke sigurnosnih kamera sa međunarodnog aerodroma u Denveru nedavno su se pojavile na internetu i izazvale zgražanje javnosti u Americi. Snimak prikazuje fizički obračun pilota i zaposlene Repubalik Ervejza u avionu.

Na videu se vidi kako je 36-godišnji Vilijam Tomas pljunuo 29-godišnju Marišu Sporer. Potom ga je ona ošamarila, da bi kasnije Tomas nasrnuo na nju pa je udario u lice i trbuh.

Denverska policija je saopštila kako se tučna dogodila u pauzi između letova, 14. septembra. Uhapšeni su i optuženi za napad i narušavanje javnog reda i mira, a na sudu bi trebali da se pojave sledeće nedelje. Iz kompanije su poručili kako je oboje njihovih zaposlenih otpušteno. Dodaju kako u trenutku okršaja u avionu nije bilo putnika.

“Svesni smo situacije koja se dogodila prošlog meseca u kojoj je učestvovalo dvoje naših zaposlenih. Istražili smo to i preduzeli odgovarajuće mere u skladu s našim uverenjem da je takvo ponašanje neprihvatljivo”, rekao je portparol Repubalikan Ervejza.

ABC Njuz je saznao kako su njih dvoje bili u vezi od decembra, a sve je eskaliralo kada je Sporerova na Tomasovom mobilnom videla nešto što joj se nije svidelo.

“Oboje su se složili da će raskinuti, a Tomas je u avion i seo u kokpit, dok je Sporerova otišla do vrata. Sporerova se razljutila i vratila u avion kako bi se suprotstavila Tomasu. Sporer je zgrabila Tomasa za kravatu i triput ga udarila po licu otvrenim dlanom. Tomas je uzvratio tako da je uhvatio Sporer i udario je u rebra zatvorenom šakom”, navodi se u izveštaju o napadu.

Kurir.rs/ABC News

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja