ODRASTANJE U KUĆI STRAVE: Roditelji godinama zlostavljali 15 dece, a majka ih terala da gledaju kako kuva ŽIVE ŠTENCE! Sada je njihova ćerka (18) progovorila o HORORU! (FOTO)
Foto: San Juan County Sheriff's Office via AP

užas

ODRASTANJE U KUĆI STRAVE: Roditelji godinama zlostavljali 15 dece, a majka ih terala da gledaju kako kuva ŽIVE ŠTENCE! Sada je njihova ćerka (18) progovorila o HORORU! (FOTO)

Planeta -

Jedna tinejdžerka je novinarima ispričala potresnu ispovest i opisala odrastanje u "kući strave" gde je majka navodno primorala svoju decu da gledaju kako žive štence kuva.

Lizi Krouč (18) kaže da je nju i njenu braću i sestre godinama zlostavljala majka Marta Krouč u njihovoj porodičnoj kući u Asteku u Novom Meksiku.

foto: San Juan County Sheriff's Office via AP

Marta (53) i njen suprug Timoti (57), roditelji 15-oro dece, uhapšeni su i optuženi kada je policija od njihovog najstarijeg sina saznala stravične detalje. Lizi tvrdi da je Marta ubila njihove pse tako što ih je žive skuvala i kaže da i dalje čuje njihove vriske u svojim noćnim morama.

"Nikada neću uspeti da izbacim te slike iz sebe - kako moja majka baca novorođenu štenad u ključalu vodu", rekla je ona za Dejli mejl.

Bračni par Krouč je, između ostalog, često tukao svoju decu, koristeći pritom i teške predmete, a navodno je jedna od ćerki pretučena kada je zatrudnela.

Oni su takođe ubili i porodičnog psa, a navodno su trovali i mačke svoje dece.

Lizi kaže da je, nakon što je videla kako njena majka muči i ubija štence, odlučila da pobegne i da sada živi sa svoje dve starije sestre Aleksandom i Anastasijom u Arizoni.

Marta je optužena za krivično delo zlostavljanja dece, krivično delo za ekstremnu surovost prema životinjama, kao i za zanemarivanje i nebrogu o deci. Njen suprug Timoti optužen je zbog prekršajne ​​prijave opstrukcije istrage zlostavljanja dece, kao i zbog nebrige o deci.

Timoti je pušten iz pritvora uz kauciju, ali je Marta i dalje iza rešetaka i ostaće u pritvoru do suđenja.

Lizi je rekla da se plaši da će njena majka pokušati da izbegne suđenje, pozivajući se na psihološke probleme i da će tvrditi da nije sposobna da prisustvuje suđenju.

"Čitavog života je glumila, pretvarala se da smo svi jedna velika srećna porodica. Mogla je i Oskara da dobije za glumu", rekla je Lizi.

Istražitelji su kasnije utvrdili i da su neka od njihove dece neuhranjena i da nisu išla u školu.

Jedna ćerka je ranije izjavila da ju je majka tukla plastičnom lopaticom za kuvanje i da ona i njena braća ne mogu da se obrazuju.

Druga ćerka, čije godine nisu otkrivene, rekla je da je zatrudnela sa 14 godina, a da ju je Marta tukla dok nije imala pobačaj.

Još jedna ćerka je izjavila da je bila vezana "debelim lancem" tri godine kada je porodica živela na Aljasci, jer je njena mama mislila da je debela. Jedan od sinova ispričao je da su ga roditelji "tukli, izboli i gazili".

Porodica Krauč se često selila čim bi im na trag došli socijalni radnici.

foto: San Juan County Sheriff's Office via AP

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: San Juan County Sheriff's Office via AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja