Najnovije vesti

MAJKA MONSTRUM: Bugarka prodala ćerku (15) drugoj ženi za 100 evra, a onda je ona odvela tinejdžerku u Nemačku! Tada je krenuo NOVI HOROR!
Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS

MAJKA MONSTRUM: Bugarka prodala ćerku (15) drugoj ženi za 100 evra, a onda je ona odvela tinejdžerku u Nemačku! Tada je krenuo NOVI HOROR!

Planeta

Žena (54), kojoj je u Bugarskoj druga žena za 100 evra prodala ćerku, odgovara pred sudom u Nemačkoj, nakon što je optužena da je 2006. tada petnaestogodišnju tinejdžerku dovela u Dortmund i prisiljavala je da se prostituiše.

"Samo sam plakala", izjavila je žrtva, koja danas ima 29 godina, na početku suđenja pred Pokrajinskim sudom u Dortmundu.

U optužnici je navedeno da je optužena, koja je takođe Bugarka, uputila žrtvu u seksualnu praksu, da bi je potom primoravala da se prostituiše u javnoj kući u Dortmundu, obećavajući joj nagrade.

Odmah prve večeri tinejdžerka je imala osam mušterija, a, prema sopstvenim rečima, nije znala šta je čeka u Nemačkoj.

foto: Profimedia

"Nisam znala šta ću raditi u Nemačkoj", izjavila je na sudu.

"Otišla sam samo zato što mi je majka tako rekla", dodala je ona.

Sve što je zaradila morala je da preda svojoj mučiteljki, a kada je jednom prilikom sakrila 80 evra u grudnjaku, dobila je batine. Nije se usuđivala da pobegne, jer je bila suviše uplašena.

Bugarkin suprug je ranije osuđen na pet godina i osam meseci zatvora, između ostalog, zbog trgovine ljudima u svrhu seksualnog iskorišćavanja, a njegova žena je tek kasnije uhapšena.

Kurir.rs/welt.de

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...