VODITELJKA MOĆNE AMERIČKE TV SVE PRIZNALA U TAJNOM SNIMKU: Imala sam priču o Klintonu i Epstajnu pre 3 godine, nisu mi dali da je emitujem! Milijarder pedofil je definitivno ubijen, a evo ko bi mogao da bude sledeći! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

procurio neverovatan snimak

VODITELJKA MOĆNE AMERIČKE TV SVE PRIZNALA U TAJNOM SNIMKU: Imala sam priču o Klintonu i Epstajnu pre 3 godine, nisu mi dali da je emitujem! Milijarder pedofil je definitivno ubijen, a evo ko bi mogao da bude sledeći! (VIDEO)

Planeta -

Voditeljka Ejmi Robak sa televizije ABC, jedne od najvećih u SAD, žalila se svojoj producentkinji posle navodnog samoubistva pedofila milionera Džefrija Epstajna dok su kamera i mikrofon u studiju još bili uključeni.

Snimak u kome otkriva da je priču o Epstajnu imala još pre tri godine, ali da joj mreža nije odobrila emitovanje, objavila je grupa Prodžekt veritas. Navodno, snimak su dobili od zaposlenog CBS njuza koji je danas zbog toga otpušten.

Kuća ABC je saopštila da je identifikovala zaposlenog koji je došao u posed tod snimka, ali on nije optužen da ga je direktno poslao Prodžekt veritasu.

Navodno, radi se o bivšem zaposlenom u ABC-ju.

Džefri Epstajn
Džefri Epstajn foto: AP / New York State Sex Offender Registry

Kao što se može videti, Robakova je iznela veliki broj optužbi protiv svoje mreže, bivšeg predsednika SAD Bila Klintona, Bakingemske palate i drugih koji se dovode u vezi sa pedofilom.

Tvrdi da joj nisu dali da emituje intervju sa Virdžinijom Roberts, jednom od Epstajnovih žrtvi, napravljen još pre tri godine.

"Pitali su me ko je uopšte Džefri Epstajn? To je glupa priča. Njen advokat mi je rekao da će vreme pokazati da je Epstajn najveći pedofil kog je ova zemlja ikada videla", priseća se Ejmi, vidno besna gledajući kako se po svim medijima vrti “njena” priča.

Novinarka kaže da su pretnje iz Bakingemske palate počele da dolaze čim se pročulo da je intervjuisala Robertsovu, inače fotografisanu sa princom Endrjuom.

"Pretili su nam na milion načina. Plašili smo se da nećemo više moći da intervjuišemo Kejt i Vila. To je takođe ubilo priču", kaže Robakova.

Ističe da je sa svojim kolegama uspela da natera Robertsovu da posle 12 godina prestane da se krije.

"Imale je slike, imala je sve. Neverovatno je šta smo sve imali o Klintonu. Jezivo je bilo to što bismo povezali gomilu moćnih i bogatih ljudi. Tada sam se zabrinula što ne mogu da emitujem priču", priča Ejmi i spominje čuvenog advokata Alena Deršovica, koji je takođe bio jedan od Epstajnovih najbližih saradnika.

“Prodžekt veritas” navodi da je Deršovic upotrebio svoj uticaj da spreči objavljivanje priče, kao i da su čelnici televizije namerno prikrili istinu kako bi zaštitili moćnike.

"Sto posto sam ubeđena da je ubijen. Živeo je od ucena. Bilo je mnogo muškaraca u njegovim avionima i na njegovom ostrvu, mnogo moćnih muškaraca koji su bili u njegovom stanu", rekla je voditeljka dodajući da bi njegova saradnica Gilejn Maksvel trebalo da se pripazi da ne bude sledeća.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track