KRALJ INSTAGRAMA OSVAJA BELU KUĆU: Poznati plejboj se sprema za izbore, a već zna i ko će mu biti glavni protivnik
Foto: Profimedia

OPTIMISTA

KRALJ INSTAGRAMA OSVAJA BELU KUĆU: Poznati plejboj se sprema za izbore, a već zna i ko će mu biti glavni protivnik

Planeta -

NJUJORK - Kralj Instagrama Den Bilzerijan (38), koji je slavu stekao objavljujući fotke s razgolićenim devojkama na društvenim mrežama, uveren je da može da postane predsednik SAD na izborima 2024.

Bilzerijan, sa čak 29 miliona sledbenika na Instagramu, tvrdi da će na predsedničkim izborima pobediti čuvenog repera Kanjea Vesta, supruga starlete Kim Kardašijan.

Vreme za kampanju

Poznati plejboj je rekao da bi radije podržao Kanjea Vesta u slučaju da mu protivnik na izborima bude „politički korektna“ Hilari Klinton, bivša prva dama SAD i državna sekretarka iz ere Baraka Obame.

London launch @ignite

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

"Kanje je bolji od Hilari. Ali znate šta, verujem da ću mu ja biti glavni protivnik. Videćemo, ali mislim da bih mogao da se kandidujem", rekao je Bilzerijan i potvrdio da se ne šali: "Da, ima dovoljno vremena do izbora 2024. Moći ću da se posvetim kandidaturi i da krenem u kampanju".

Den Bilzerijan je rođen u Tampi na Floridi. On je na izborima 2016. javno podržao Donalda Trampa. Sada je uveren da će Tramp u slučaju duela protiv Vesta ipak podržati repera:

"Tramp bi verovatno pre podržao Vesta. Ali videćemo, ko zna".

foto: Printscreen

Kaže šta misli

Kralj Instagrama na svom profilu ponosno ističe i fotku s Donaldom Trampom iz kampanje. Posle Trampove neočekivane pobede Den je u intervjuu Lariju Kingu objasnio zbog čega je podržao milijardera:

@ignite family life

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

"Čak iako se ne slažem u svemu s njim, on makar iskreno kaže ono što misli. To je vrlo važno".

Podsećamo, Donald Tramp se u Beloj kući u nekoliko navrata sastajao s Kanjeon Vestom, koji javno poziva Afroamerikance da podrže Trampa na narednim izborima 2020. Kim Kardašijan, supruga Kanjea Vesta, nekoliko puta se sastajala s Trampom u okviru kampanje za reformu krivičnog zakona.

foto: AP/Evan Vucci

Pucnjava u Las Vegasu PREŽIVEO MASAKR

Den Bilzerijan je preživeo masakr u Las Vegasu 1. oktobra 2017. kad je Stiven Padok (64) usmrtio 58 i ranio 413 osoba pucajući iz hotelske sobe na publiku na jednom koncertu. Pucnjava je izazvala paniku u kojoj je povređeno 869 osoba. Napadač je posle desetak minuta opsade ubijen u okršaju s policijom.

Lična karta

DANIJEL BRENDON BILZERIJAN

Datum rođenja: 7. decembar 1980. Mesto rođenja: Tampa (Florida) Bračno stanje: Nije oženjen Dece: Nema Zanimljivost: Preživeo je dva srčana udara

Kurir

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja