MONSTRUMI OSUĐENI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Sara je u incestuoznoj vezi sa polubratom dobila šestoro dece, a onda su dva sina BRUTALNO UBILI! Jezivi zločin šokirao Veliku Britaniju! (FOTO)
Foto: Profimedia

stigla ih pravda

MONSTRUMI OSUĐENI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Sara je u incestuoznoj vezi sa polubratom dobila šestoro dece, a onda su dva sina BRUTALNO UBILI! Jezivi zločin šokirao Veliku Britaniju! (FOTO)

Planeta -

Sara Baras (35) i njen partner Brendon Mejčin (39), koji je inače njen polubrat, osuđeni su zbog ubistva dva sina i pokušaja ubistva još četvoro dece. Oni će provesti ostatak života iza rešetaka, odlučio je sud u Šefildu, prenosi Skaj njuz.

Sara i Brendon su u svojoj tajnoj incestuoznoj vezi dobili šestoro dece i hteli su sve da ih ubiju. Par je svoje sinove Tristana (13) i Blejka Baras (14) ubio 24. maja. Dečake su zadavili u kući u Šefildu.

Za ovaj brutalan zločin su dobili kaznu od minimum 35 godina.

Pre nego što su krenuli u smrtonosni pir Baras i Mejčin su svojoj deci, protivno njihovoj volji, dali tablete za hipeaktivnost, misleći da će tako na najlakši način moći da ih se otarase.

"Dala sam im život i zato mogu i da im ga uzmem", rekla je Baras.

Ona se navodno na ovaj zločin odlučila jer su joj socijalne službe zapretile oduzimanjem starateljstva nad decom.

Kada tablete nisu delovale, na internetu je tražila druge načine kako da ubije decu - uključujući to kako ih udaviti, ugušiti ili utopiti, čula je porota na sudu.

Onda je mlađeg sina Tristana udavila sa vrpcom od haljine dok je Mejkin starijeg Blejka zadavio golim rukama. To im nije bilo dovoljno, pa su im glave uvili u plastične kese, kako bi bili sigurni da će umreti.

Par je, takođe, pokušao da ubije još jedno, mlađe dete tako što ga je davio u kadi.

Nakon što je ubila dva sina i bezuspešno pokušala da udavi mlađe dete, žena je preostalo troje dece, od kojih jedno ima samo tri godine, odvela u sobu i sama pozvala policiju.

Kada su policijski službenici stigli na mesto zločina, ona im je rekla da je dvoje dece odvela kod komšija. Međutim, jedno od četvoro preživele dece reklo je policiji da laže i da su braća mrtva. Bili su šokirani prizorom - dva beživotna dečja tela.

Iako je advokat Sare Baras priznao da je ona počinila zločin, on je dodao da je ona od detinstva duboko oštećena osoba. On je rekao kako je Sara odrasla u kući u kojoj je trpela emotivno, fizičko i seksualno nasilje.

Baras i Mejkin su na sudu u Šefildu priznali da su počinili ubistvo, preneli su britanski mediji.

Ovaj par je delio istu majku, ali je dugo bio u seksualnoj vezi i dobili su čak šestoro dece. Međutim, niko nije znao da su polu-brat i polu-sestra u vezi.

Kurir.rs/Skaj njuz/BBC

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja