Najnovije vesti

MEDIJI OŠTRO O INTERVJUU PRINCA ENDRUA: Ovo preti da preraste u najveću katastrofu od 1997. godine! (VIDEO)
Foto: Profimedia

udarna tema

MEDIJI OŠTRO O INTERVJUU PRINCA ENDRUA: Ovo preti da preraste u najveću katastrofu od 1997. godine! (VIDEO)

Planeta

Pokušaji princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose sa finansijerom pedofilom Džefrijem Epstinom u intervjuu koji je dao za BBC pretvorio se u farsu.

Ta farsa preti da preraste u najveću katastrofu kraljevske porodice od 1997. i načina na koji su se odnosili prema smrti princeze Dajane, prenosi Blumberg na svom sajtu.

Britanski princ Endru prvi put je u intervjuu za BBC sinoć odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Epstinom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endru je u jednom od retkih intervjua sinoć za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

Ona tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. kada je imala 17 godina - u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima.

Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog.

Mnogi mediji i analitičari su ocenili da on čak nije u stanju ni da slaže kako treba. Odgovori koje je princ davao sigurno će još dugo izazivati osudu, a posebno onaj da je četiri dana odseo u Epstajnovoj vili 2010. godine zato što je to bilo "zgodno".

Poseta o kojoj je reč usledila je nekoliko meseci pošto je Epstin pušten iz kucnog pritvora u kome se nalazio zbog zlostavljanja maloletnica.

Mark Stivens, medijski stručnjak, kazao je da je intervju predstavljao katastrofalnu grešku i dodao da takva strategija ima smisla samo ako imate potpun i jasan odgovor na svako pitanje, a u Endruovom intervjuu je bilo previše nesigurnih i klimavih odgovora.

Princ Endru već je mesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...