OČUH JU JE OTEO, ODVEO U MEKSIKO I SILOVAO 19 GODINA: Rodila mu je devetoro dece, a evo kako je pobegla! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/41 Action News

monstrum

OČUH JU JE OTEO, ODVEO U MEKSIKO I SILOVAO 19 GODINA: Rodila mu je devetoro dece, a evo kako je pobegla! (VIDEO)

Planeta -

Žena koju je očuh oteo kada je bila 12-godišnjakinja, odveo u Meksiko i silovao 19 godina ispričala je za emisiju Dr Oz dodatne detalje svoje potresne priče.

Rosalin Mekginis uspela je da pobegne tek nakon skoro dvadeset godina zatočeništva i nakon što je svom otmičaru rodila devetero dece. Pomogao joj je jedna bračni par koji ju je primetio u prodavnici i shvatio da nešto nije u redu.

Njen otmičar, Henri Pijet, uhapšen je u Meksiku 2017. godine, godinu dana nakon njenog bekstva. Optužen je za otmicu, a čeka ga i optužnica za silovanje. On negira sve optužbe.

Živeli su u prljavom šatoru

Mekginis je u nekoliko televizijskih intevjua ispričala kako ju je Pijet oteo 1997. godine iz škole u Oklahomi kao osvetu njenoj majci s kojom je tada bio u vezi, a koja je nameravala da ga ostavi jer ju je tukao.

Odveo ju je u Meksiko gde ju je nakon nekog vremena prisilio da se uda za njega. Rodila mu je devetero dece, a živeli su u prljavom šatoru.

Uspela je da pobegne 2016. godine, uz pomoć jednog bračnog para. Povela je sa sobom i svoju decu i potražila pomoć u američkoj ambasadi.

Nije deci rekla istinu

U emisiji Dr Oz, koja će se emitovati danas, Mekginis je otkrila kako je odvela decu u ambasadu, a da im nije objasnila da beže od njihovog oca.

"Nisu znali. Nisam htela da im kažem istinu o njihovom ocu sve dok ne pobegnem od njega. Kada su saznali, stvarno su bili šokirani, pogotovo moja starija deca“, kazala je Mekginis.

"Naravno da im nisam rekla. Nisam htela da odrastaju znajući u kakvom strašnom okruženju žive", objasnila je.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Pritnscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja