STEFANI JE NESTALA PRE TRI NEDELJE: Gubi joj se svaki trag, a kobne noći je od dečka dobila gomilu besnih poruka! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Stephanie Parze

jezivo

STEFANI JE NESTALA PRE TRI NEDELJE: Gubi joj se svaki trag, a kobne noći je od dečka dobila gomilu besnih poruka! (FOTO)

Planeta -

Stefani Parz (25) iz Nju Džerzija je nestala pre tri nedelje, a svaki trag joj se gubi 30. oktobra. Njen bivši dečko označen je kao "osoba od interesa", a policija je otkrila kako je u noći nestanka bivšoj devojci poslao gomilu besnih poruka.

Džon Ozbilgen (29) poslao je Stefani najmanje 10 sms i Fejsbuk poruka u noći nestanka, piše Njujork post. U njima je napisao kako je ona "uvek morala da uništava njihovu vezu" i nazvao ju je "je**nom pi***com".

Stefani, koja je radila kao dadilja, podnela je 23. septembra prijavu za nasilje protiv Ozbilgena, saopštio je tužilac.

Kada je policija istraživala nestanak devojke, primetila je ožiljke na vratu njenog bivšeg dečka.

Ozbilgen je označen kao "osoba od interesa" u nestanku Parz, ali za sada nije optužen, dodaje medij.

Do ovih saznanja došlo je kada je tužilac pokušavao da ubedi sudiju da zadrži Ozbilgena u zatvoru zbog nepovezanih optužbi za dečju pornografiju. Na kraju je sudija naredio puštanje na slobodu uz kauciju.

Istražitelji su dobili nalog za pretres na njegovom telefonu, otkrivši najmanje devet slika dece mlađe od 3 godine koja su bila seksualno zlostavljana.

Najmanje dve žene optužile su ga za nasilje ranije ove godine.

Vlasti su nedavno nekoliko puta pretražile šumovito područje na ostrvu Staten u nadi da će naći Parze, ali nisu javno rekli da su išta pronašli. Ozbilgen je prethodno živeo na ostrvu Staten.

Stefani je nestala posle izlaska 30. oktobra.

Njeni roditelji rekli su da su pronašli njen automobil ispred prilaza kao i telefon u kauču, ali da se nisu čuli sa ćerkom otkako je poslala fotografiju majci dok se vraćala kući nakon izlaska.

Porodica nastavlja potragu za nestalom Stefani.

Kurir.rs/Njujork post

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja