Najnovije vesti

TVRDI DA JE SILOVANA NA KIPRU, PA OPISALA SAV UŽAS: Pokušala sam da prekrstim noge, nisam znala koliko njih me silovalo!
Foto: AP

JEZIVO

TVRDI DA JE SILOVANA NA KIPRU, PA OPISALA SAV UŽAS: Pokušala sam da prekrstim noge, nisam znala koliko njih me silovalo!

Planeta

Devojka iz Velike Britanije, koja tvrdi da ju je silovala grupa od 12 muškaraca na Kipru, prvi put na suđenju na Kipru, detaljno opisala užasni napad koji je doživela.

Britanka (19) jedva je zadržavala suze dok je opisivala kako su je držali na podu i silovali, kao i da je bila toliko uplašena da se dva puta onesvestila.

"Nikada u životu nisam bila toliko uplašena. Vikala sam i vrištala, toliko sam bila uplašena da sam dva puta izgubila svest", rekla je devojka.

Njoj se na Kipru sudi da je izmislila da ju je silovala grupa od 12 Izraelaca tokom odmora prošlog jula na grčkom ostrvu, prenosi Dejli Mejl.

Porota ju je označila kao nepouzdanog svedoka, pa je ona sada odlučila da priloži dokaze kako bi dokazala da ne laže.

Ona je ispričala kako je sklopila prijateljstvo sa 21-godišnjim izraelskim mladićem koji se identifikovao samo kao Sem.

Govoreći jasnim glasom, rekla je da se vratila u njegovu sobu u hotelu u ranim jutarnjim satima 17. jula, gde su, kako je rekla, imali seks na koji je pristala.

U jednom trenutku, prema njenim rečima, grupa njegovih prijatelja upala je u sobu, a ona je počela da viče ne.

"Rekla sam im da to ne želim i da izađu iz sobe, a onda mi je Sem rekao da legnem, uzeo je moje noge i stavio ih na svoja ramena. Svi su vikali nešto na hebrejskom, a onda su ostali ušli. Nisam mogla da dišem. Pokušala sam da prekrstim noge i stavim ruke oko njih. Ne znam koliko njih me je silovalo. Bilo je dosta svađe i vike", rekla je devojka.

U jednom trenutku uspela je da pobegne a oni su potrčali za njom. Kako kaže, Sem je uspeo da je stigne, a onda je pokušao da je zagrli i da joj se izvini.

"Još uvek sam vrištala. Bila sam  histerična. Nikada tako nisam bila uplašena u svom životu", rekla je ona.

Nakon toga je otišla kod lekara u hotelu i bila je u takvom stanju šoka da je jedva uspevala da stoji.

Pozvana je i policija, a ona je bila toliko uplašena da se zaklučala u toalet.

Advokat navodne žrtve rekao je da je ona bila maltretirana od strane policije da povuče navode o silovanju.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...