NASTAVNICA U SPECIJALNOJ ŠKOLI IMALA SEKS S MALOLETNIKOM: Za godinu dana spavali više od 100 puta! NAĐENI SNIMCI (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

skandal u sad i hapšenje

NASTAVNICA U SPECIJALNOJ ŠKOLI IMALA SEKS S MALOLETNIKOM: Za godinu dana spavali više od 100 puta! NAĐENI SNIMCI (VIDEO)

Planeta -

Policija je uhapsila nastavnicu (40) specijalne škole iz Floride zbog navodnih seksualnih odnosa sa drugom njenog sina (15), a tereti se za polno uznemiravanje maloletnika sa kojim je imala seks više od sto puta. Suzan Vedl je u ponedeljak podnela ostavku na svoje radno mesto u školi za posebne potrebe.

Odeljenje za posebnu istragu je u okviru procesa ispitalo tinejdžera i roditelje, pa su izvuklipriznanje o seksualnom odnosu sa nastavnicom koji se ponavljao godinu dana. Maloletnik je priznao da su imali seks više od sto puta.

Veza je otpočela nakon fudbalske utakmice na kojoj je igrao Suzanin sin zajedno sa sada oštećenim drugom. Gospođa Vedl se tada napila, piše u policijskom izveštaju.

Iako je maloletnik rekao da je on tražio tada seks sa Vedl i da je Suzan neko vreme odbijala rekavši kako je to neprimereno, ona je ipak optužena jer se polni odnos ponavljao.

"Vedl je njegova prva i jedina seksualna partnerka i maloletnik je verovao da je zaljubljen u nju", tvrdi policijski inspektor. Navodi se da su imali seks i u njegovoj i u njenoj kuće, automobilu i na plaži. Nastavnica mu je čak za seksualne usluge kupovala skupe poklone.

Slučaj je dospeo do policije tako što je savetnik škole sve prijavio kada su do njega stigle eksplicitne poruke koje su nastavnica i maloletnik razmenjivali. Jedan od učenika čak tvrdi da je video u telefonu oštećenog gole fotografije Suzan Vedl.

(Kurir.rs/dailymail.co.uk, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track