Najnovije vesti

U OVOJ VILI MEGAN UŽIVA DOK MERKA KOJE LUKSUZNO IMANJE DA KUPI: Nema nameru da se vraća Britaniju, gleda kuću na obali!
Foto: Profimedia

široko i opušteno

U OVOJ VILI MEGAN UŽIVA DOK MERKA KOJE LUKSUZNO IMANJE DA KUPI: Nema nameru da se vraća Britaniju, gleda kuću na obali!

Planeta

Vila nepoznatog milijardera koji je princu Hariju i Megan Markl ukazao gostoprimstvo tokom božićnih praznika, još uvek je kanadsko prebivalište ovog para. 

Luksuzna kuća na ostrvu Vankuver na zapadnoj obali Kanade, sa 8 spavaćih soba, nalazi se na imanju od 10.000 kvadrata na kojem su i dve plaže.  

foto: Profimedia

Vila pored više spavaćih soba i kupatila, ima luksuznu prostranu trpezariju, dnevnu sobu na dva nivoa, kancelariju ali i sobu za zabavu. 

foto: Profimedia

Tu je i soba za uživanje u vinu, posebna rerna za pice u kuhinji i luksuzni detalji poput kamina iz 17. veka uvezenog iz Francuske. 

foto: Profimedia

Najpre su svi vodeći svetski mediji objavili da je misteriozni vlasnik vile vredne 13 miliona dolara poznati kanadski biznismen Frenk Đustra.

foto: Profimedia

Međutim, ovaj milijarder, poznat kao jedan od glavnih finansijera Klintonovih, demantovao je da je vlasnik ovog liksuznog imanja, kao i da je imao bilo kakve kontakte sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa. 

foto: Profimedia

I dok je princ Hari rešavao pitanje njuhove sudbine sa ostatkom vrha kraljevske porodice, Megan nije gubila vreme u Kanadi po pitanju njihove budućnosti.

foto: Profimedia

Naime, izvori britanskih medija potvrdili su da je Megan već bacila oko na nekoliko luksuznih imanja u Kanadi, potvrđujući tako procene analitičara da ona zapravo nema nameru da se vrati u Britaniju. 

Jedna od vila koju Megan merka, košta 21 milion funti i nalazi se u najekskluzivnijem delu Vankuvera, gde žive "ekstremni bogataši".  Ono što je agentkinja za nekretnine otkrila, takođe potvrđuje da Mehgan želi "trajnije rešenje" u Kanadi za nju, Harija i malog Arčija. 

Za četvorospratnu kuću koja ima 6 spavaćih soba, 5 kupatila i panoramski pogled na okean celom dužinom, Megan je navodno "pozitivno" prokomentarisala da je potpuno drugačija od Frogmor kotidža, njihovog zvaničnog doma u Vindzoru.

Kurir.rs,   Foto:  Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...