KAD SU GA USVOJILI, ŽIVELI SU U TROŠNOJ ŠUPI: Sada kada je odrastao, pružio im je život iz snova! Divna priča! (FOTO)
Foto: Facebook/Printscreen

zahvalio im za sve

KAD SU GA USVOJILI, ŽIVELI SU U TROŠNOJ ŠUPI: Sada kada je odrastao, pružio im je život iz snova! Divna priča! (FOTO)

Planeta -

Kad je Džajvi Lazaro Badile II bio dete, na Filipinima ga je usvojio prilično siromašan par. Nije imao bogato detinjstvo ali je zahvalan na ljubavi koju su mu pružili.

Lazaro je potom naporno učio i radio i postao uspešan biznismen. Zbog toga je odlučio svojim roditeljima da obezbedi sve što im je potrebno.

Nedavno je svojim roditeljima kupio kuću iz snova. Životnu priču podelio je na Fejsbuku.

"Kada su me usvojili njihov život nije bio lak. Mama je prodavačica, tata nosač. Sad kad mi se pružila prilika da im se odužim, pobrinuću se da žive svoje snove bolje nego što su ikada mogli da zamisle", napisao je Lazaro.

Pokazao je fotogarfije "pre i posle". Može se videti da su živeli u maloj trošnoj kući. Unutra se nalazila mala kuhinja iz koje se izlazilo na glavnu ulicu. U spavaćoj sobi stajao samo jedan madrac, kupatilo, prenatrpani dnevni boravak i prilično mali trpezarijski prostor.

Nakon što je Lazaro skupio novac sagradio im je luksuzni letnjikovac sa sedam spavaćih soba i svim pogodnostima koje bi jednoj porodici mogle da zatrebaju.

"Imao sam tri meseca kad su me usvojili i dali su mi sve. Nismo imali lagan život, već kao student sam morao da radim naporne fizičke poslove. Bili smo srećni ako smo imali dovoljno hrane za dva obroka dnevno, ipak ljubavi nam nikad nije nedostajalo. Povrh svega, živeli smo u šupi velikoj svega 21 kvadrat", kazao je.

Ali to nije sve. Osim što im je sagradio kuću iz snova, Lazaro ih vodi i na odmore širom sveta. Tako želi da im pokaže koliko im je zahvalan.

Kurir.rs/Klix.ba Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track