HOROR U MARSEJU: Tinejdžerki (15) mobilni telefon upao u kadu, strujni udar je ubio na licu mesta
Foto: Profimedia

tragedija

HOROR U MARSEJU: Tinejdžerki (15) mobilni telefon upao u kadu, strujni udar je ubio na licu mesta

Planeta -

Tenejdžerka (15) iz Francuske, umrla je na licu mesta nakon što joj je mobilni telefon koji se punio, upao u kadu punu vode. U poslednje vreme se zbog nepažnje sve češće događaju identične tragedije

Kada je stigla Hitna pomoć, devojku su samo mogli proglasiti mrtvom. Veruje se da je umrla od kardio-respiratornog zastoja uzrokovanog strujnim udarom, nakon što joj je mobilni telefon koji se punio, upao u kadu dok se kupala u svom domu u Marseju u Francuskoj.

Tragedija se dogodila u nedelju te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdio tačan uzrok smrt, piše britanski San. Prema pisanju francuskih medija, smrt tinejdžerke izazvala je pregršt reakcija na društvenim mrežama, a magazin Closer izvestio je da se nesrećna devojčica zove Tifen.

Nažalost, to nije jedini slučaj. Nedavno je 26-godišnjakinja takođe poginula radi istog razloga. Ruskinja, Evgenija umrla je nekoliko trenutaka nakon što je mobilni telefon na punjaču pao u vodu, a pronašla ju je njena majka.

Kao i 26-godišnja Lilija Novikova koja je umrla na isti način. Liliju su nazivali i najlepšom igračicom pokera, a pronašli su ju susedi koje su poslali njeni roditelji jer im se nije javljala na telefon.

Smrti Tifen, Evgenie i Lilije, poslednje su u nizu sličnih tragedija uključujući i desetogodišnju devojčicu koja je svoj mobilni telefon namjerno bacila u kadu s vodom.

U Amsterdamu je 13-godišnja devojčica zadobila teške opekotine nakon što joj je mobitel uključen u struju pao u vodu dok se kupala.

Devojka je vrisnula od bola, a njena majka odmah je dotrčala i izvukla ju van. Kada su stigli bolničari, morali su da udare djevojčicu u grudni koš kako bi je produdili. Nakon što je dva dana provela u bolnici, morala je na operaciju kako bi joj doktori sanirali teške opekotine koje je zadobila na rukama i stomaku.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track