EKSKLUZIVNI FOTO! ŠKALJARCA SAMO ŠTO NE ČUVA I VOJSKA! Duge cevi u bolnici u Hanoveru, pogledajte filmske scene!
Foto: mondo.me

došao o svom trošku

EKSKLUZIVNI FOTO! ŠKALJARCA SAMO ŠTO NE ČUVA I VOJSKA! Duge cevi u bolnici u Hanoveru, pogledajte filmske scene!

Planeta -

Već danima nemački mediji bruje o slučaju škaljarca Igora Krstovića koji se već nedelju dana dana leči na klinici Medicinskog fakulteta u Hanoveru.

Kao što se može videti na fotografijama, duge cevi paradiraju bolnicom i obezbeđuju Crnogorca jer se smatra da bi život mogao da mu bude u opasnosti.

Zgradu klinike obezbeđuje veliki kontingent lokalne policije zbog čega se tamošnja javnost sa pravom pita - ko će to da plati?

foto: mondo.me

Ili neka sam plati to obezbeđenje ili neka klinika snosi troškove svog privatnog pacijenta, poručuje nemačko Udruženje poreskih obveznika.

Da podsetimo, Krstović je 28. januara izrešetan hicima iz automatske puške u naselju Balijače dok je džipom “mercedes” prilazio porodičnoj kući. On je na tom putu morao da uspori automobil zbog pružnog prelaza - što su iskoristili napadači i iz vozila ispalili 27 metaka.

Krstović je zadobio više prostrelnih rana u abdomenu, grudima i natkolenici. Posle operacije u Kliničkom centru u Podgorici on je prebačen na dalje lečenje u Nemačku. Od aerodroma je, kako navode, do bolnice bio transportovan pod jakim merama obezbeđenja, a troškove lečenja od više hiljada evra snosi sam pošto u Nemačkoj nema zdravstveno osiguranje.

Kako navodi nemački mopo.de on ima važeću vizu na 90 dana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track