MAJKA UBIJENE GREJS SE OBRATILA MONSTRUMU KOJI JOJ JE ZADAVIO ĆERKU: Umrla je prestrašena i sama u sobi sa tobom (VIDEO)
Foto: Profimedia

UBISTVO NA NOVOM ZELANDU

MAJKA UBIJENE GREJS SE OBRATILA MONSTRUMU KOJI JOJ JE ZADAVIO ĆERKU: Umrla je prestrašena i sama u sobi sa tobom (VIDEO)

Planeta -

Mladić osuđen za ubistvo britanske turistkinje Grejs Milejn na Novom Zelandu moraće da provede najmanje 17 godina iza rešetaka. Njemu se na ročištu obratila i majka brutano ubijene Grejs.

Džesi Kempson (28) izrečena je doživotna kazna za brutalan zločin, a sudija Simon Mur je odbacio molbu advokata odbrane da mu se uslovna sloboda odobri posle 12 godina.

Kempson je prošlog novembra proglašen krivim za ubistvo, nakon što je Grejs zadavio tokom seksa. Potom je fotografisao njeno nago telo, a onda ju je stavio u kofer i bacio u šumu, prenosi Dejli mejl.

Kempson je tvrdio da je slučajno ubio Grejs tokom seksualne igre koja je krenula po zlu.

"Ti si veliki i snažan, a ona je slabija od tebe. Bio si u poziciji potpune fizičke dominacije. Ona ti je verovala", rekao mu je sudija.

foto: Profimedia

Grej Milejn (21) je Eseksa je upoznala Kempsona preko Tindera, a onda su otišli u njegov stan gde su imali seks.

Prilikom izricanja kazne, sudija je rekao da napad na devojku nije bio planiran niti vođen besom, ali da nema sumnje da je Grejs bila u ranjivom položaju.

On je komentarisao i fotografije koje je Kempson uslikao, a na kojima se nalazi Grejsino telo. Sudija je istakao da su takvi postupci pokazali nedostatak empatije.

Kempson je na suđenju nosio tamno odelo, izašao je u tišini i pokazao je malo emocija dok su ga vodili da započne zatvorsku kaznu.

foto: Profimedia

Tokom ročišta, sudu se obratila majka žrtve, Žilijan Milejn. Ona je govorila iz porodičnog doma putem video linka.

Ona je istakla da je njena ćerka bila njen najbolji prijatelj i da je ubica njenoj ćerki oduzeo budućnost. Prisetila se i trenutka kada je Grejs nestala i istakla je da joj je to što nije znala gde joj je ćerka zadalo mučan bol.

Žilijan Milejn je pročitala izjavu, a ubica je pomno slušao reči neutešne majke ubijene devojke.

"Teror i bol koji je osetila od strane tvojih ruku, uradila bih sve da mogu da se zamenim sa njom. Umrla je prestrašena i sama u sobi sa tobom", rekla je ona.

"Suze koje lijem nikada neće stati zbog pomisli da više nikada neću moći da poljubim moju Grejs", dodala je Grejsina majka.

Džesi Kempson je na suđenju prošle godine govorio da je Grejs slučajno umrla tokom grubog seksa, da ga je ohrabrivala jer je bila obožavateljska filmova 50 nijansi sive.

Porodica je istakla da su zadovoljni presudom koja je izrečena ubici njihove ćerke.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja