DOŠAO NA SAHRANU DEVOJKE, A ONDA SE SAZNALA ISTINA: Čim su videli kako izgleda odmah su pozvali policiju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

slučaj koji je potresao tihuanu

DOŠAO NA SAHRANU DEVOJKE, A ONDA SE SAZNALA ISTINA: Čim su videli kako izgleda odmah su pozvali policiju! (VIDEO)

Planeta -

Jedan Meksikanac, identifikovan samo kao Huan, uhapšen je zbog silovanja i ubistva studentkinje Marbelje Valdes Viljareal (20) iz Tihuane, kada se pojavio na njenoj sahrani sa ogrebotinama po vratu.

Porodica i prijatelji ubijene devojke podigli su uzbunu kad se pojavio nepoznati muškarac, koji se ponašao prilično neobično. Marbelina rođaka primetila je ogrebotine na njegovom vratu.

"Bio je sa nama na sahrani, prišao je kovčegu i dodirnuo ga", rekla je rođaka Hoseli Ruis.

Testiranjem je otkriveno da se DNK tog muškarca nalazi ispod noktiju žrtve. Kako se saznaje, Marbelja ga je ogrebala po vratu tokom napada. Huan je sada glavni osumnjičeni za ubistvo, a njena porodica veruje da ju je uznemiravao i pratio pre ubistva.

Ubica je upoznao Marbelju na benzinskoj stanici na kojoj je radila. Tužioci kažu da je Huan ukrao njene ključeve od kuće dva dana pre nego što ju je kidnapovao.

Odveo ju je u svoju kuću gde ju je silovao, a potom zadavio. Telo je pronađeno tri dana nakon što je prijavljen njen nestanak 5. februara u napuštenom području u Tihuanu, na severozapadu Meksika.

foto: Youtube/Printscreen

Sahranjena je 14. februara, a Huan se pojavio u majici kratkih rukava na kojoj je ispod slike pisalo: “Dosta mi je žena”.

Ovo ubistvo je pokrenulo proteste na Univerzitetu Baha Kalifornija koji je pohađala. Studenti traže pravdu za Marbelju i druge ubijene žene.

Kurir.rs/The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track