DENIS RODMAN OTKRIVA TAJNU SEVERNE KOREJE: Ako se ova žena pojavi na TV, znaćete da nešto nije u redu (VIDEO)
Foto: EPA

posle navoda o smrti lidera

DENIS RODMAN OTKRIVA TAJNU SEVERNE KOREJE: Ako se ova žena pojavi na TV, znaćete da nešto nije u redu (VIDEO)

Planeta -

Legendarni košarkaš Denis Rodman proteklih godina je razvio neobično prijateljstvo sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom.

Kako se Kim jedno vreme nije pojavljivao u javnosti, zbog čega se spekulisalo da je na operaciji ili da je čak preminuo, nekadašnja zvezda NBA se, takođe, oglasila o ovom pitanju.

Kako kaže, svet će znati da nešto nije u redu ukoliko Kimova sestra, Kim Jo-džong počne da se pojavljuje na televiziji.

"Komuniciram sa Severnom Korejom, ali mogu ovo da vam kažem - ako vidite njegovu sestru na TV, kako vodi zemlju, znaćete da nešto nije u redu, samo to ću reći", rekao je Rodman u emisiji Pirsa Morgana.

foto: EPA

Smatra se da bi Kim Jo-džong mogla da bude sledeća na tronu Severne Koreje ukoliko se njenom bratu nešto desi.

U poslednjih nekoliko godina značajno je napredovala u hijerarhiji Radničke partije Severne Koreje, a već je jednom menjala brata u brojnim dužnostima kada je bio odsutan zbog bolesti u oktobru 2014. godine.

foto: AP

"Njegova sestra je divna. Bila je veoma ljubazna prema meni kada sam bio tamo", rekao je Rodman koji je istakao da nije verovao da je Kim umro kako se pričalo ranije ovog meseca.

"Tamo sam večerao sa ljudima za koje se ovde pričalo da su mrtvi. Ne verujem u priče o Severnoj Koreji dok ne čujem i njihovu stranu. Baš zbog činjenice da su zatvoreni i da drže sve za sebe daje drugima priliku da pokreću glasine sa vremena na vreme", zaključio je košarkaš.

Kurir.rs/Mirror

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track