Najnovije vesti

LEA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA, DNK TEST POKAZAO PRAVU ISTINU Čuvala dečaka (13), pa mu rekla da ćuti o svemu što rade (FOTO)
Foto: Profimedia

velika britanija

LEA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA, DNK TEST POKAZAO PRAVU ISTINU Čuvala dečaka (13), pa mu rekla da ćuti o svemu što rade (FOTO)

Planeta

Vaspitačica Lea Kordis (20) iz Velike Britanije osuđena je na dve godine zatvora jer je imala se*s sa dečakom od 13 godina i rodila njegovo dete, prenose svi svetski mediji.

Kako je navedeno tokom suđenja, devojka je imala odnose sa maloletnikom najmanje pet puta i to dok je bila angažovana da ga čuva.

U početku je poricala da se išta dogodilo, pa čak i da ju je dečak silovao kada je DNK test potvrdio da je on otac deteta.

Kako prenosi Metro, Lea je prvi put zavela dečaka u januaru 2017. godine, kada je ušla u njegovu sobu gde je igrao igrice. Zagrlila ga je i poljubila, a onda mu skinula pantalone i molila ga da imaju odnose, rekao je sudija tokom procesa.

Tako je sve počelo, a nastavili su da imaju odnose, koje je Lea krila od svog muža, sve dok nije rodila dete, a i onda je njen suprug verovao da je on otac.

foto: Profimedia

Tokom suđenja navedeno je da ona nije pokazala ni malo kajanja zbog svojih postupaka, kao i da je dečaku slala poruke sa komplimentima, kao i da mu je davala novac za grickalice.

Inače, oboje su živeli u istom kraju i poznavali su se i pre nego što je sve počelo. Sve je otkriveno u julu 2018. godine, kada je majka dečaka posumnjala da se dešava nešto neobično i kontaktirala policiju.

Vaspitačica je sve demantovala u početku, ali je DNK test otkrio istinu. Dete koje je rodila odvela je socijalna služba, iako se otac tome protivio.

Kurir.rs/Metro/Telegraf.rs

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...