Najnovije vesti

KONOBAR U SAD ODBIO DA POSLUŽI MUŠTERIJU KOJA NIJE NOSILA MASKU: Sada je dobio skoro 100.000 dolara bakšiša (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Talk Right Network

svi su se ujedinili da mu pomognu

KONOBAR U SAD ODBIO DA POSLUŽI MUŠTERIJU KOJA NIJE NOSILA MASKU: Sada je dobio skoro 100.000 dolara bakšiša (VIDEO)

Planeta

Radnik "Starbaksa" u San Dijegu (SAD), koji je odbio da usluži mušteriju jer nije nosila zaštitnu masku, dobio je, nakon što je video snimak tog događaja postavljen na Fejsbuk, gotovo 100.000 dolara doniranog "bakšiša".

Lenin Gutjeres (24) odrađivao je svoju smenu kada je u lokal ušla žena bez maske, prenosi NBC. Gutjeres ju je upitao da li ima masku za lice, ali pre nego što je stigao da joj pokaže pravila njegove kompanije, prema kojima se od kupaca zahteva da nose maske, žena ga je napala, a zatim i snimila.

Nakon što je nezadovoljna žena postavila snimak na društvene mreže, došlo je do obrta koji sigurno nije očekivala. Kako dalje izveštava američka televizija, na internetu je ubrzo osvanula stranica "GoFundMe za baristu Lenina Gutijerzu", na kojoj je postavljen pomenuti snimak, a korisnici su zamoljeni da doniraju bakšiš za ovog radnika.

Na toj stranici, na kojoj je do danas prikupljeno 98.700 dolara, takođe je navedeno da će 100 odsto novca biti dato Gutjeresu, kako bi mogao da ostvari svoj san i postane profesionalni plesač. Nezadovoljna mušterija "Starbaksa" video snimak je postavila na svom Fejsbuku 22. juna.

NBC dodaje da su pričali sa ženom koja je rekla da je, nakon što je postavila video, dobijala pretnje smrću od nepoznatih ljudi.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...