EPSTAJNOVA MADAM GLUMILA KRALJICU: Šok fotografija snimljena u Bakingemskog palati, sve omogućio princ Endru! (VIDEO)
Foto: Profimedia, EPA-EFE/BUCKINGHAM PALACE HANDOUT

bruka

EPSTAJNOVA MADAM GLUMILA KRALJICU: Šok fotografija snimljena u Bakingemskog palati, sve omogućio princ Endru! (VIDEO)

Planeta -

Nasmejana madam milijardera pedofila Džefrija Epstajna Gilejn Maksvel snimljena je kako sedi na kraljičinom prestolu pored glumca Kevina Spejsija tokom obilaska Bakingemske palate.

Pojavila se fotografija koja prikazuje Maksvelovu kako sedi u svečanoj crvenoj baršun stolici dok se Spejsi smeška i maše dok se „pretvara da je vojvoda od Edinburga“.

Kaže se da je slika snimljena 2002. godine kada su par bili u privatnom obilasku centralne londonske palate koji je princ Endru organizovao za bivšeg predsednika SAD Bila Klintona.

To se pojavilo nakon što je u četvrtak, u američkom gradu Bradfordu, Nju Hempšir, FBI-a uhapsio Maksvelovu (58), zbog optužbi da je pomogla pedofilu , njenom bivšem dečku, da se "identifikuje, sprijatelji sa" i devojkom, uključujući i onu mlađu od 14 godina

Bakingemska palata je odbila da komentariše.

Ne veruje se da je osramoćeni finansijer Epstajn - nekadašnji prijatelj princa Enrdua - bio na turneji kada je slika snimljena, izvestio je Telegraf, list koji je dobio tu sliku.

Kaže se da je Spajsi optužen, ali nikada osuđen za više seksualnih prestupa - bio Klintonov gost, a Endrju je pozvao Maksvelovu

"Niko se ne može setiti da li je Endru bio u sobi u to vreme, ali on je bio zadužen za posetu."

Smatra se da je slika snimljena nakon što je Klinton stigao u London u septembru 2002. godine na putu za konferenciju Laburističke stranke u Blekpulu, gde je bio počasni gost.

Spejsi je otputovao s njim u Blekpul. Par je posetio Afriku sa Epstajnom na njegovom privatnom avionu pre dolaska u Veliku Britaniju.

Epstajn je prethodno posetio Sendringham i zamak Vindzor, zajedno sa Maksvelovom, kao princa.

Princ Endru (60) je pozvan da pruži informacije u vezi sa istragom nakon što je njegova prijateljica Makvelova pojavila na sudu.

Više puta je negirao tvrdnje da je tri puta imao seks sa jednom od glavnih Epstajnovih žrtva, Virdžinijom Žifre, u vreme kada je imala 17 godina.

Kurir.rs/Mirror Foto: Profimedia, EPA-EFE/BUCKINGHAM PALACE HANDOUT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track