Najnovije vesti

KORONA ŽURKA GA JE KOŠTALA ŽIVOTA: Išao na zabavu da dokaže da je kovid prevara, a poslednje sate proveo gorko se kajući
Foto: Profimedia

jezivo

KORONA ŽURKA GA JE KOŠTALA ŽIVOTA: Išao na zabavu da dokaže da je kovid prevara, a poslednje sate proveo gorko se kajući

Planeta

Mladić iz Teksasa koji je umro od koronavirusa žrtva je jezivog trenda korona žurki kako bi dokazao virus prevara.

Pacijent, star oko 30 godina, rekao je medicinskoj sestri da su "pogrešili", malo pre nego što je umro. 

foto: Profimedia

Glavn adoktorka i šefica medicinskog osoblja u bolnici u San Antoniju dr Džejn Aplebi opisala je potresne poslednje trenutke mladićevog života. 

"Neposredno pre nego što je pacijent umro, pogledao je i sestru i rekao "Mislim da sam pogrešio. Mislio sam da je to sve prevara, ali nije ", prisetila se doktorka. 

foto: Profimedia

"To je žurka koju pravi neko ko je zaražen, odnosno neko kome je dijagnostikovan kovid, sa idejom da vide da li je virus stvaran, da li će se neko zaraziti. ", objasnila je doktorka. 

"Ne želim da budem neko ko diže panik, ali moramo da podelimo sa vama neke primere sa kojima se srećemo. Ovo je stvarno, želimo da pomognemo društvu da shvati da je virus veoma ozbiljan i da se lako širi", dodala je. 

San Antonije je inače jedno od većih žarišta u Americi u kojoj je korona do sada odnela više od 137.000 života a zaraženo je više od 3.337.000 ljudi.

Kurir.rs / The Sun,  Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...