SVAĐA ZBOG MASKE SE ZAVRŠILA KRVAVO: Ubo starijeg muškarca nožem, a onda pokušao da napadne i policajku! Ona ga je ubila
Foto: Printscreen Youtube/ WOOD TV8

mičigen

SVAĐA ZBOG MASKE SE ZAVRŠILA KRVAVO: Ubo starijeg muškarca nožem, a onda pokušao da napadne i policajku! Ona ga je ubila

Planeta -

Jedna policajka u Grand Ledžu, gradiću u Mičigenu, u SAD, ubila je pištoljem čoveka osumnjičenog da je u radnji nožem napao drugog koji ga je kritikovao što nije nosio sanitarnu masku.

Policajka je posle prijave napada nožem, primetila vozilo napadača i ubila ga kada je izašao iz automobila i, kako kaže, pokušao da je napadne šrafcigerom i nožem, kaže policija.

Ubijeni čovek (43) koji je radio u Ministarstvu saobraćaja Mičigena, prethodno je nožem ubo jednog 77-godišnjaka koji mu je u prodavnicu zamerio što nije nosio masku.

Ranjenik je u stabilnom stanju u bolnici.

Guvernerka Mičigena, Grečen Vitmer, naredila je stanovništvu da koristi sanitarne maske u prodavnicama da bi se smanjio rizik od širenja korona virusa.

Medjutim, (ne)korišćenje maske je za neke demonstracija "političkog stava" za ili protiv vlasti, a bilo je i drugih slučajeva nasilnih sporova zbog maski. Tako je u maju pripadnika obezbedjenja jedne prodavnice u gradu Flintu vatrenim oružjem ubio čovek kome je čuvar zabranio da bez maske udje u radnju.

Kurir.rs/Beta

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track