KLINCI SA KALAŠNJIKOVIMA UPALI KOD TRAMPA: Dečaci sakrili oružje u ranac i samo preskočili zid imanja na Floridi (VIDEO)
Foto: Printscreen, EPA / EFEYuri Gripas/ POOL

neverovatno

KLINCI SA KALAŠNJIKOVIMA UPALI KOD TRAMPA: Dečaci sakrili oružje u ranac i samo preskočili zid imanja na Floridi (VIDEO)

Planeta -

Policija na Floridi saopštila je da su tri dečaka uhapšena nakon što su ušla u odmaralište američkog predsednika Donalda Trampa Mar-a-Lago sa AK-47 u ruksaku.

Portparol policije Palm Biča Majkl Ogrodnick rekao je da su tri petnaestogodišnjaka skočila na zid u Mar-a-Lagou, dok su prošlog petka bežali od policajca.

Policajac je prišao dečacima dok su sedeli u automobilu nekoliko kilometara severno od letovališta. Dječaci su ušli u auto pokušavajući da pobegnu. Oni su napustili automobil u blizini Mar-a-Laga kada su videli drugi policijski automobil i pobegli na teren letovališta, rekao je Ogrodnick.

„Nisu pokušali da uđu u nijednu zgradu, samo su preskočili zid i pokušali da se sakriju“, rekao je.

Tramp nije bio u odmaralištu kada se desio incident.

Tinejdžeri koji nisu identifikovani drže se u zatvoru za maloletnike, dok tužioci odlučuju da li bi trebalo da im se stavlja na teret kao odrasle osobe. Tinejdžeri su negirali da su vlasnici AK-47, rekavši da su ih pronašli.

Trampovo odmaralište bilo je poprište nekoliko upada od kada je postao predsednik.

U januaru su dve žene uhapšene, nakon što je policija otvorila vatru na njih zbog probijanja dva sigurnosna kontrolna punkta u blizini, u automobilskoj jurnjavi koja nije povezana sa Trampom.

Kineskinja je u februaru osuđena na šest meseci zatvora zbog odolijevanja hapšenju tokom incidenta prošle godine, kada je u Mar-a-Lago ušla bez dozvole. To se dogodilo samo nekoliko meseci nakon što je druga Kineskinja proglašena krivom za laganje saveznih službenika i ulazak na letovalište.

Kurir.rs/Reuters Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track