BIN LADENOVA NEĆAKA UZ TRAMPA: Islamska država se raširila u vreme Obame i Bajdena! Tramp uklanja teroriste u korenu!
Foto: EPA-EFE/Chris Carlson / POOL, Printsktin

šok podrška

BIN LADENOVA NEĆAKA UZ TRAMPA: Islamska država se raširila u vreme Obame i Bajdena! Tramp uklanja teroriste u korenu!

Planeta -

Podrška nekoga iz porodice Bin Ladena, teško da se može smatrati komplimentom u završnici kampanje američkih izbora, ali njegova nećaka Nur bin Laden prilično je šokirala izjavom da samo Donald Tramp može spasiti "zapadni svet".

"ISIS se razmnožavao pod upravom Obame / Bajdena" rekla je za Njujork Post Nur koja svoje prezime piše drugačije zbog svog zloglasnog ujaka ali sa kojim nikad nije skrivala porodičnu povezanost.

"Trump je pokazao da štiti Ameriku i nas širenjem od stranih pretnji uklanjanjem terorista u korenu i pre nego što dobiju priliku za napad", dodala je bin Ladin.

Nur je rođena i živi u Švajcarskoj a s vremena na vreme posećuje SAD i pristalica je Trampove politike. Više puta se slikala sa čuvenom MAGA kapom.

"Pristalica sam predsednika Trampa otkako je objavio da se kandidovao u ranim danima 2015. Gledala sam izdaleka i divim se odlučnosti ovog čoveka“, "Mora biti ponovo izabran ... Od vitalnog je značaja za budućnost ne samo Amerike, već i zapadne civilizacije u celini“ izjavila je Nur.

Iako je džihadizam Osame bin Ladena njegovo ime učinio svetski poznatim, članovi njegove porodice pozati su po nizu mirnijih karijera. Nur je diplomirala biznis i pravo i radi na startap projektima u Švajcarskoj. Njena sestra Vafa Dufour takođe je odrasla u Švajcarskoj, pevačica je i manekenka, koju su, između ostalih, profilisali časopis GK i BBC.

Kurir.rs / RT, Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track